Οι άντρες, εκ φύσεως, βαριούνται πολύ εύκολα και προτιμούν μία γυναίκα η οποία ξέρει τι θέλει, είναι αυτόνομη και έχει τη δική της ζωή. Χωρίς ζήλειες και κατινιές και πάνω απ΄’ όλα να αγαπά και να φροντίζει τον εαυτό της.

Advertisement

Τι πρέπει να κάνεις, λοιπόν, αν θέλεις όχι μόνο για να μην βαρεθεί ποτέ αλλά να νιώσεις και εσύ καλά μέσα σε αυτή ;

1. Φρόντισε την εμφάνισή σου: Ίσως να σου ακούγεται κάπως επιφανειακό και ανώριμο, αλλά καλώς ή κακώς οι άντρες είναι οπτικά όντα. Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και οφείλει να είναι περιποιημένη και όμορφη.Μην το παρακάνεις , αλλά αν είσαι μονίμως άβαφη, άλουστη με τα μαλλιά πιασμένα κότσο και με φόρμες.. μην περιμένεις πολλά!

2. Να έχεις τη δική σου ζωή: Όσο ωραία και σέξι αν είναι μία γυναίκα, αν δεν έχει δική της ζωή, δικά της όνειρα, δικές της παρέες και απόψεις, καταντά βαρετή και δεδομένη, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να βλέπει την πόρτα της εξόδου! Και δυστυχώς εμείς οι γυναίκες κάνουμε πολύ συχνά αυτό το λάθος της προσκόλλησης σε κείνον, ξεχνώντας τον εαυτό μας.

Μήν χάσετε:

3. Δώσε βάση στο σεξ: Αγόρασε ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα, , δοκίμασε και κάτι νέο ή φέρε τελοσπάντων ένα παιχνιδάκι σαν έκπληξη. Μην του λες όχι και μην τα περιμένεις όλα από αυτόν. Άλλωστε όπως λένε και οι Artic Monkeys..’’τα βράδια είναι για να λέγονται πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν στο φως της ημέρας’’.

4. Αξιοπρέπεια πάνω απ” όλα: Σου φέρεται άσχημα; Σε αγνοεί; Καλά δεν εννοούμε να σε χτυπάει, εκεί έχει φύγει αμέσως, αλλά και όλα τα υπόλοιπα να κάνει, σκέψου πολύ σοβαρά την μεγάλη έξοδο. Δεν υπάρχει λόγος να τον κυνηγάς αν συνεχώς σε ‘’γράφει’’. Να ξέρεις, ότι αν διεκδικήσεις περισσότερο σεβασμό και ενδιαφέρον και όντως τα πάρεις, τα πράγματα στη συνέχεια θα είναι πολύ πιο θετικά για εσένα, γιατί πολύ απλά θα ξέρει ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σε χάσει.

joytv.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!