Υπάρχουν μερικοί άντρες που ζουν με την φάση του benching. Παίρνουν τροφή από αυτό, φεύγουν και σε αφήνουν να περιμένεις.

Advertisement

Το μήνυμα, το ραντεβού, την αγάπη. Υπάρχουν βέβαια, κι εκείνοι που είναι πολύ ξεκάθαροι για το αν σε θέλουν, σε φλερτάρουν, σου ζητούν να βγείτε και μετά είτε σε ξεχνούν αυτοί, είτε τους ξεχνάς εσύ. Συμβαίνουν αυτά, μέσα στη ζωή μας είναι.

Όμως σήμερα, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να μιλήσουμε για τους ξεκάθαρους τύπους της ζωής σου. Ίσως κάποια άλλη φορά να γίνει κι αυτό. Σήμερα θα μιλήσουμε για εκείνους που εμφανίζονται από το πουθενά, εκείνους που σου στέλνουν μήνυμα ενώ δεν ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν (ή να συνεχίσουν) τίποτα μαζί σου.

Ρωτήσαμε τριγύρω και καταλήξαμε πως οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας μπορεί να συνεχίζει να κρατά μια χ,ψ επικοινωνία μαζί σου είναι οι επτά εξής:

Μήν χάσετε:

1. Νιώθει ‘άβολα’. Το βάζω πρώτο στη σειρά γιατί είναι το πιο ασυνήθιστο να συμβαίνει. Όμως συμβαίνει. Γιατί μερικοί όντως αισθάνονται άσχημα να απορρίψουν ένα καλό κορίτσι και το θεωρούν και αγένεια στην τελική. Προτιμούν λοιπόν, να το σταματήσουν σιγά και σταθερά. Μεταξύ μας, ΚΑΚΩΣ.

2. Θέλει να μείνετε φίλοι. Γιατί είσαι πολύ κουλ για να είσαι φίλη του, αλλά όχι αρκετά κουλ για να γίνεις το κορίτσι του. Ή μήπως παραείσαι κουλ; Δεν ξέρω, το έχασα κάπου στην διαδρομή. Μερικοί άντρες θέλουν απλώς να σε έχουν για φίλη τους και ίσως γι’ αυτό και να μην βγήκε το μεταξύ σας. Το τι θέλεις εσύ όμως, είναι μια άλλη ιστορία. Η ιστορία που πρέπει να ακολουθήσεις.

3. Έχει μπρεδευτεί ΕΝΤΕΛΩΣ. Δεν ξέρει τι θέλει και πως το θέλει. Μέχρι να σιγουρευτεί λοιπόν, πρέπει να σου στέλνει. Εσύ βέβαια, δεν ΠΡΕΠΕΙ να απαντάς, γιατί προς το παρόν, δεν μπορεί να σου υποσχεθεί τίποτα.

4. Θέλει κάτι ευκαιριακό. Να ζήσει τον ‘έρωτα΄στο κρεβάτι σου για μερικούς μήνες γιατί ‘δεν είμαι σε φάση σχέσης’ ή τουλάχιστον όχι μαζί σου. Μέχρι να έρθει η επόμενη που θα του βάλει τα δύο πόδια στο ένα παπούτσι και δεν θα έχει τίποτα που δεν έχεις εσύ. Απλώς θα είναι κάποια άλλη.

5. Είναι στη φάση του μόλις χώρισα/μετακομίζω/δεν μένουμε στην ίδια χώρα. Σε αυτή την περίπτωση, ένας άντρας μπορεί όντως να ενδιαφέρεται για εσένα, παρόλα αυτά δεν θα βγει πουθενά το μεταξύ σας. Γιατί φεύγει ή θέλει να παρτάρει. Ή και τα δύο. Τότε μπορεί να μην εξαφανιστεί (αν και χλωμό) αλλά να κρατήσει μια χ,ψ επαφή για το μέλλον. Αν δε βρει κάποια άλλη εκεί που είναι.

6. Δεν θέλει να μείνει μόνος του. Γιατί όπως και πάρα πολλές κοπέλες, έτσι και πάρα πολλοί άντρες, δεν νιώθουν ασφάλεια όταν βρίσκονται εκτός μιας σχέσης. Κρατούν λοιπόν, τα καλά της κάθε σχέσης και ξέρουν ότι στο τέλος της μέρας αν δεν έχουν τι να κάνουν θα υπάρχει κάποια στην οποία μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα.

7. Ζει για το παιχνίδι. Τρέφεται με το φλέρτ και δεν τον νοιάζει τίποτα. Και καλά κάνει, αρκεί να το καταλάβεις νωρίς. Και να φύγεις. Μη τα ξαναλέμε, τα έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές. Εξ’ άλλου μερικοί έχουν γεννηθεί έτσι, εσύ θα τους αλλάξεις;

Σταμάτα να το υπεραναλύεις και δέξου ότι έρχεται στην πορεία.

savoirville.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!