Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη σού αναλύει πώς να το διαχειριστείς!

Advertisement

Υπάρχει μια θεωρία. Αυτή που λέει ό,τι αυτό που συμβαίνει στη ζωή μας, αρνητικό ή θετικό, το έχουμε προσελκύσει εμείς. Άσχετα από την ηλικία, τη θρησκεία, την εθνικότητα, το status, υπακούμε όλοι σε κάποιους συμπαντικούς νόμους . Η δύναμη του μυαλού μας με έναν μαγικό τρόπο υλοποιεί αυτό που υπάρχει μέσα του.

Με βάση το νόμο της έλξης, τα συναισθήματα και οι σκέψεις μας, καθορίζουν ό, τι μας συμβαίνει, όλη τη ζωή μας. Μπορεί να μην έχεις επίγνωση των συναισθημάτων και των σκέψεών σου, όμως εκείνα προσελκύουν τους αντίστοιχους ανθρώπους και τις αντίστοιχες καταστάσεις στη ζωή σου. Όταν οι σκέψεις σου είναι ανεξέλεγκτες, ίσως είναι δυσλειτουργικές και αρνητικές. Έτσι, προσελκύουν αρνητικούς ανθρώπους και ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Αν και μπορεί όλη η παραπάνω θεωρία να αμφισβητηθεί, η πλειοψηφία πολλών πετυχημένων και ευτυχισμένων ανθρώπων έχουν παραδεχτεί τη σημασία και την τεράστια δύναμη του νόμου της έλξης στη ζωή τους.

Μήν χάσετε:

Πώς να χρησιμοποιήσεις τι νόμο της έλξης
Σκέψου τη ζωή σαν έναν λευκό καμβά που καλείσαι να ζωγραφίσεις. Εσύ έχεις το πινέλο και τα χρώματα και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις.

Δεν σου αρέσει η εικόνα; ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ!
Θυμήσου:

«Η αρχή της αγάπης είναι το τέλος της αντίστασης»
«Τα χρήματα είναι ο υπηρέτης και εσύ είσαι ο αφέντης τους» Πρόσεξε να μην συμβεί το αντίθετο
«Η υγεία δεν σχετίζεται μόνο με τη φυσική παρουσία. Δεν σχετίζεται μόνο με το βάζουμε στο σώμα μας. Σχετίζεται με τα συναισθήματά μας και το πως νιώθουμε μέσα μας»
«Οραματίσου την επιτυχία και την αφθονία» Ο οραματισμός είναι το μυστικό της επιτυχίας.

5 συνήθειες που θα σε βοηθήσουν:
1.Δοκίμασε τον διαλογισμό. Έστω για λίγα λεπτά (ίσως για ένα μόνο στην αρχή) χαλάρωσε το μυαλό σου, εστίασε στο εδώ και τώρα και έλα σε επαφή με το σώμα σου.
2.Κατάλαβε ακριβώς τι είναι αυτό που χρειάζεσαι. Να έχεις πολύ ξεκάθαρη και λεπτομερή εικόνα.
3.Κατέγραψε την ευχή σου και νιώσε ότι πλησιάζει η πραγματοποίησή της
4.Δείξε ευγνωμοσύνη για όσα έχεις
5.Δείξε υπομονή και εμπιστοσύνη

Να είσαι καλά!
ΣΑΝΤΥ ΚΟΥΤΣΟΣΤΑΜΑΤΗ – missbloom.gr

Ιnstagram : sandy_koutsostamati
Twitter: S_Koutsostamati
Facebook page: Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!