Δε σε αφήνει να τον γνωρίσεις καλά

Advertisement

Όταν το ένστικτό σου σου λέει ότι σου κρύβει πράγματα, πίστεψέ το. Όταν δεν σε αφήνει να τον γνωρίσεις καλύτερα τότε κατά πάσα πιθανότητα δε θέλει τίποτα παραπάνω από εσένα από το να σε εκμεταλλευτεί. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα γιατί μπορεί απλά να είναι κλειστός χαρακτήρας. Δώσ’του κάποιες ευκαιρίες αλλά μην το παρακάνεις.

Αλλάζει πολύ γρήγορα

Αν στην αρχή έδειχνε ότι είναι ο τέλειος άντρας αλλά στην πορεία άλλαξε τότε αυτό ίσως είναι ένα από τα σημάδια ότι σε εκμεταλλεύεται.

Είναι απασχολημένος όταν τον χρειάζεσαι

Αν παρατηρείς πως όποτε τον χρειάζεσαι δεν είναι ποτέ δίπλα σου τότε είναι ώρα να τον αφήσεις να φύγεις. Τι χρειάζεσαι έναν άνθρωπο που δεν είναι εκεί όποτε τον έχεις ανάγκη;

Μήν χάσετε:

Επικεντρώνεται στον εαυτό του

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι ο σύντροφός σου επικεντρώνεται συνεχώς στον εαυτό του και δε νοιάζεται για τα δικά σου συναισθήματα. Αν μάλιστα δείχνει ότι ενδιαφέρεται για αυτά που του λες ενώ κάθε συζήτηση που κάνετε καταλήγει σε αυτόν τότε μιλάμε για έναν πολύ εγωκεντρικό άνθρωπο που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για σένα.

Σου κάνει κομπλιμέντα μόνο όταν θέλει κάτι από σένα

Aν νιώθεις ότι σου μιλάει όμορφα και σου κάνει κομπλιμέντα μόνο όταν θέλει κάτι από σένα τότε είναι καιρός να τον αφήσεις.

Δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του

Ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες σας στο facebook ενώ ταυτόχρονα σου λέει συνεχώς πόσο άσχημα του φέρθηκε η πρώην του; Τότε μπορεί απλά να σε χρησιμοποιεί για να κάνει την πρώην του να ζηλέψει.

faysbook.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!