Ό έρωτας είναι σίγουρα κάτι μαγικό και αυτό σίγουρα το ξέρεις από πρώτο χέρι! Κάθε φορά που ερωτεύεσαι νιώθεις πιο αισιόδοξη, είσαι πιο όμορφη και λαμπερή.

Advertisement

Θέλεις ξανά να νιώσεις το φτερούγισμα στην καρδούλα σου, αλλά φαίνεται ότι η αναζήτηση του μεγάλου έρωτα δεν έχει θετικά αποτελέσματα μέχρι τώρα; Διάβασε παρακάτω πώς με τη βοήθεια του φενγκ σούι θα βρεις τον άντρα της ζωής σου!

Τι είναι το φενγκ σούι;

Το φενγκ σούι δεν είναι παρά η αρχαία κινέζικη τέχνη που σε βοηθάει να φτιάξεις έτσι το περιβάλλον του σπιτιού σου , ώστε να ζήσεις τη ζωή που επιθυμείς σε διάφορους τομείς. Το βασικό είναι να δημιουργήσεις ομαλή ροή του τσι (της θετικής ενέργειας) μέσα στο χώρο σου! Αν πετύχεις να αφήσεις το τσι να περνάει μέσα από το σπίτι σου χωρίς να μπλοκάρεται ή να σταματάει η ροή του , ειδικά στην κρεβατοκάμαρα σου, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά για την ερωτική σου ζωή, αφού θα ζωντανέψεις τη διάθεση σου για μια ζωή γεμάτη αγάπη!

Κάνε ξεκαθάρισμα στην κρεβατοκάμαρα σου: βάλε τάξη και ξέχνα την ακαταστασία μια για πάντα άμα θέλεις να δεις το κρεβάτι σου να υποδέχεται τον έρωτα της ζωή σου! Μην ξεχνάς ότι αν είσαι ακατάστατη και έχεις τα πράγματα σου πεταμένα από εδώ και από εκεί , μπλοκάρεις τη ροή της ενέργειας και άρα δεν έχεις παρά να χτυπήσεις παλαμάκια στο δωμάτιο για να ανανεώσεις την ενέργεια!

Ο έρωτας σε καλεί: όλα ξεκινούν από την εξώπορτα και την πόρτα της κρεβατοκάμαρας σου! Για να ανοίξει η πόρτα του έρωτα, δεν πρέπει να «κολλάει» ή να τρίζει αλλά αντίθετα να ανοίγει διάπλατα με ευκολία!

Είναι το στρώμα μου διπλό: το Α και το Ω για να έρθει ο έρωτας στο κρεβάτι σου είναι να το έχεις ετοιμάσει κατάλληλα για να τον υποδεχθείς! Επίλεξε μαξιλαροθήκες, σεντόνια και κουβέρτες σε χαρούμενα χρώματα και ξέχασε τα μουντά μονότονα χρώματα αν θέλεις η ερωτική σου ζωή να είναι ζωηρή!

Τη θέση του κρεβατιού και τα μάτια σου: ακόμη η θέση του κρεβατιού είναι πολύ βασική για τη μελλοντική ερωτική σου ζωή! Αν είναι κολλημένο στον τοίχο, εμποδίζει τον εραστή να βρεθεί στο κρεβάτι σου! Κάνε χώρο-έτσι ώστε να υπάρχει περίπου ο ίδιος χώρος- και από τις δύο μεριές του κρεβατιού έτσι ώστε να απολαμβάνετε και οι δύο τη σχέση σας στον ίδιο βαθμό. Και το πιο σημαντικό, φρόντισε να μην κοιμάσαι κάτω από κάποιο δοκάρι που μπλοκάρει το τσι και σε κάνει να βλέπεις εφιάλτες.

Κάνε χώρο: θες να φέρεις κοντά σου τον άντρα που γνώρισες και σου άρεσε πολύ; Τότε πρέπει να του κάνεις χώρο για να μπορέσει να έρθει! Εν ολίγοις…μη γεμίζεις όλα τα ράφια και συρτάρια σου με δικά σου πράγματα αλλά φρόντισε να αδειάσεις ορισμένα για τη μελλοντική σου αγάπη!

Πρώην; Έχεις ακόμη στολισμένα τα αρκουδάκια, τα γράμματα και τις αποξηραμένες ανθοδέσμες του πρώην στην κρεβατοκάμαρα σου και περιμένεις να βρεις κάποιον νέο έρωτα; Δεν έχεις μάθει ακόμη ότι για να προσελκύσεις το καινούργιο πρέπει να αποτοξινωθείς από το παρελθόν σου; Τώρα ήρθε η ώρα να κόψεις μια για πάντα του δεσμούς σου με το Γιαννάκη πετώντας όλα όσα σου θυμίζουν για ποιο λόγο γιατί η σχέση μαζί του δεν πήγε καλά!

Εικόνες: οι εικόνες ή φωτογραφίες που έχεις στολίσει στο δωμάτιο σου, αν και δεν το καταλαβαίνεις επιδρούν σημαντικά στο υποσυνείδητο σου Αντικατέστησε τη φωτογραφία από τη Σαντορίνη, όπου σαν την καλαμιά στον κάμπο κοιτάζεις μόνη και έρημη το ηλιοβασίλεμα με τη φωτογραφία ενός ευτυχισμένου ζευγαριού και θα δεις την αλλαγή να έρχεται με φόρα κατά επάνω σου! Ξέχασε τι μοναχικές, μελαγχολικές φωτογραφίες και γέμισε το χώρο σου με ευτυχισμένες και χαρούμενες στιγμές, αν θέλεις να προσελκύσεις τον έρωτα!

Ξέχνα λίγο την οικογένεια και τη θρησκεία: οι φωτογραφίες της μαμάς και του μπαμπά δεν έχουν θέση στην πιο ερωτική γωνιά του σπιτιού σου, την κρεβατοκάμαρα σου! περιόρισε λίγο τις φωτογραφίες τους στο χώρο της κρεβατοκάμαρας σου ή ακόμη και τις εικονίτσες της Παναγίας από την Τήνο που μετατρέπουν το υπνοδωμάτιο σε εικονοστάσι έτσι ώστε να μπορέσεις να νιώσεις πιο άνετα και να μην έχεις το ενοχικό συναίσθημα ότι κάποιος- η μαμά ή ο Κύριος- σε παρακολουθεί!

Ενεργοποίησε την ερωτική περιοχή του σπιτιού σου: που δεν είναι άλλη από τη νοτιοδυτική! Ξεκίνησε λοιπόν, βάφοντας ένα τοίχο της νοτιοδυτικής πλευράς του σπιτιού σε λευκό ή κόκκινο χρώμα! Το χρώμα του πάθους θα φέρει το πάθος και στην κρεβατοκάμαρα σου! Ο ροζ χαλαζίας καλό είναι να υπάρχει στο χώρο αν θέλεις να δεις το κρεβάτι σου να γεμίζει!

Από την Αλεξάνδρα Φιάδα, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη – womenonly.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!