Ριξ’ τα στη… φύση σου!

Advertisement

Οι σύγχρονες επιστημονικές έρευνες έχουν πάρα πολλή φαντασία. Τουλάχιστον αυτό μας έκανε να σκεφτούμε μία νέα μελέτη, η οποία βασίζεται στην τεράστια επιτυχία της Marilyn Monroe στο ανδρικό φύλο, προκειμένου να εντοπίσει ποιο είναι το νούμερο ένα κόλπο που χρησιμοποιούν οι γυναίκες όταν θέλουν να αποπλανήσουν έναν άντρα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό δεν είναι άλλο από την επίδραση που έχει μία γλυκιά γυναικεία φωνή στο ερωτικό παιχνίδι με το αντίθετο φύλο.

Μήν χάσετε:

Οι επιστήμονες που έκαναν στην συγκεκριμένη έρευνα ισχυρίζονται ότι το κόλπο των γυναικών να αλλάζουν την φωνή τους, κάνοντας την πιο τσαχπίνικη και τρυφερή όταν μιλούν με έναν άντρα που τις ενδιαφέρει, δεν οφείλεται αποκλειστικά σε… στρατηγική, αλλά είναι ως έναν βαθμό και ζήτημα της ίδιας μας της φύσης.

Κοινώς, δηλώνουν πως οι γυναίκες διαθέτουν έναν έμφυτο μηχανισμό που αλλάζει τη φωνή τους συγκεκριμένες ημέρες του μήνα. Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, οι ημέρες αυτές είναι οι πιο γόνιμες του κύκλου και η έμφυτη αυτή λειτουργία εξυπηρετεί αναπαραγωγικούς σκοπούς.

Όπως σημειώνουν οι ερευνητές, οι ορμονικές μεταβολές που παρατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου της περιόδου συνοδεύονται από αλλαγές στη φωνή της γυναίκας. Οι αλλαγές αυτές είναι μικρές, γίνονται όμως αντιληπτές υποσυνείδητα τόσο από τους άντρες όσο και από τις άλλες γυναίκες. Οι αλλαγές στη φωνή της πιο γόνιμες μέρες του κύκλου φανερώνουν πως η γυναίκα διανύει το ιδανικό αναπαραγωγικό στάδιο του μήνα.

allyou.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!