Είναι το Α και το Ω μιας σχέσης!

Advertisement

Ας πούμε και κάτι κλισέ: Ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται με τις πράξεις και όχι με τα λόγια! Έτσι λοιπόν και σε μία σχέση το Α και το Ω είναι ο αμοιβαίος σεβασμός, το οποίο είναι και κάτι που το χτίζεις σιγά σιγά από την αρχή. Δεν το απαιτείς αλλά πιο διπλωματικά με τις κινήσεις και με τις πράξεις σου το κερδίζεις! Αυτά πρέπει να κάνεις αν θέλεις ένας άντρας να σε σεβαστεί!

Δεν πρέπει να βάζεις κανέναν πάνω από εσένα!
Bασικός κανόνας! Είναι κάτι που δεν κάνεις για κανέναν. Εσύ είσαι η προτεραιότητα του εαυτού σου! Εσύ είσαι πάνω από όλους. Άλλωστε αν παραμελήσεις τα θέλω σου πως θα ικανοποιήσεις και τους άλλους; Και επίσης γιατί να ικανοποιείς όλους τους άλλους και εσένα κανείς; Αυτό είναι κάτι που θέλει δουλειά. Διότι είναι πολύ εύκολο αν θέλεις τον άλλο να πέφτεις με τα μούτρα σε ότι θελήσει γιατί θέλεις να του κάνεις τα χατήρια! Αλλά δεν πάει έτσι. Εσύ θα βγεις η χαμένη της υπόθεσης! Γιατί ο άλλος θα σε θεωρήσει δεδομένη και θα θεωρεί ότι πάντα πρέπει να τον ικανοποιείς μόνο αυτόν και ότι εσύ είσαι οκ! Οπότε δεν υπάρχει και σεβασμός!

Μην έχεις το κλάμα στο τσεπάκι!
Κλαις κάθε φορά που δεν σου γίνεται το χατήρι ή όταν τσακώνεστε; Πόσο pathetic! Νομίζω πως αυτή είναι η κατάλληλη λέξη για να χαρακτηρίσει αυτή την αδυναμία της στιγμής! Έτσι τουλάχιστον το βλέπουν οι άντρες. Γι’ αυτό αν δεν μπορείς να κρατηθείς με τίποτα πήγαινε στο μπάνιο ή σε κάποιο άλλο μέρος όπου δεν θα σε βλέπει!
Μην νομίζεις δηλαδή ότι με το κλάμα θα κερδίσεις κάτι!

Μην κοιμηθείς ποτέ με έναν άντρα για να τον κάνεις να σε αγαπήσει!
Αν έβαλες τα θεμέλια για μια σχέση που βασίζεται μόνο στο sex ξέχασέ το ~> δεν πρόκειται να αλλάξει. Μπορείς να κερδίσεις κάποιον με το sex αλλά δεν μπορείς να τον κρατήσεις!

Μην δικαιολογείσαι συνέχεια για τα λάθη σου!
Σημάδι αδυναμίας είναι το να δικαιολογείς συνέχεια τα λάθη σου. Έκανες ένα λάθος, οκ και τι έγινε; Δεν σου επιτρέπεται; Αποδέξου το και προσπάθησε να μάθεις κάτι από αυτό!

Μην κάνεις ότι σου λέει το αγόρι σου!
Δεν είναι κάτι ανώτερο από εσένα για να τον υπακούς! Μπορεί να βρίσκει τρόπους να σε τουμπάρει κάθε φορά και να σε κάνει ότι θέλει αλλά πρέπει να ξυπνήσεις και να αντισταθείς. Αλλιώς θα σε έχει του χεριού του και δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να σε σεβαστεί!

Μήν χάσετε:

Μην ντύνεσαι προκλητικά (σε βαθμό υπερβολικό)!
Μπορείς να φοράς ότι θέλεις. Κανείς δεν θα σου πει τι και πως! Απλά μην προκαλείς τον αντρικό πληθυσμό με ντύσιμο που είναι too much για την περίσταση. Διότι οι άντρες κρίνουν μόνο ότι βλέπουν, δεν κάθονται να σκεφτούν τι κρύβεται πίσω από την εικόνα. Αν εσύ λοιπόν είσαι “ντυμένη” προκλητικά θα το εκλάβουν αλλιώς, ότι ψάχνεσαι ~> και το έχασες το παιχνίδι!

Μην φωνάζεις για να επιβληθείς!
Κάποιες γυναίκες νομίζουν πως οι τρόποι για να χειραγωγήσεις έναν άντρα είναι το κλάμα, άλλες με το sex και άλλες με τις φωνές. Αν είσαι από αυτές που φωνάζουν σαν υστερικές πρέπει να το σταματήσεις αμέσως! Αυτό το χαρακτηριστικό είναι τόσο αρνητικό και σου χαλάει την εικόνα. Δεν πρόκειται να κερδίσεις και κάτι άλλωστε!

Δεν χρειάζεται να αποκτήσεις παιδί με τον σύντροφό σου για να τον κρατήσεις!
Δεν υπάρχει χειρότερο σενάριο, ιδέα, διαστροφική σκέψη! Δεν είναι απλά pathetic αλλά κάτι ανώτερο! Αν μια σχέση δεν έχει θεμέλια πως θα κρατηθεί αν έρθει στη ζωή σας και ένα παιδί; Ίσα ίσα που θα την κάνει και χειρότερη, με την έννοια ότι θα φέρει περισσότερες ευθύνες και αφόρητη πίεση. Μην πιστεύεις πως αν φέρεις στον κόσμο ένα παιδί θα κάνεις τον άλλο να σε σεβαστεί ή να σε αγαπήσει.

Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους!
Όλες οι γυναίκες το κάνουν! Είσαι και εσύ μία από εμάς; Κάθεσαι με τις φίλες σου και εύχεσαι να είχες χαρακτηριστικά από celebrities , από κάποια γνωστή σου κ.τ.λ. Γιατί δεν αποδέχεσαι αυτό που είσαι; Γιατί νομίζεις ότι σου λείπει κάτι και πόσο μάλλον ότι αυτό που θέλεις σου χρειάζεται; Αυτή η σκέψη άλλωστε υποδηλώνει ότι είσαι ανασφαλής και αδύναμη.

Μην ρίχνεις τον εαυτό σου!
Μην ξεχνάς ποτέ πόσο ξεχωριστή είσαι! Γιατί δεν το στηρίζεις αυτό και υποβιβάζεις τον εαυτό σου συνέχεια και ειδικά μπροστά στους άλλους; Μετά πως θα σε υπολογίσουν οι άλλοι και θα καταλάβουν την προσωπικότητά σου αν εσύ η ίδια δεν την τονίζεις;

followme.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!