Το «Σ’αγαπώ» είναι η πιο σημαντική λέξη που μπορείς να πεις και να αισθανθείς για έναν άνθρωπο. Γι’αυτό πρέπει να λέγεται την κατάλληλη στιγμή και φυσικά όταν το νιώθεις πραγματικά.

Advertisement

Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι για να αποδείξεις ότι νιώθεις δυνατά πράγματα για τον άλλον, και είναι οι παρακάτω:

Μήν χάσετε:

1. Θα είμαι πάντα εδώ για σένα

Αν θες κάποιον να γνωρίζει ότι θα είσαι δίπλα του όταν θα σε χρειαστεί, τότε αυτή η φράση είναι πολύ σημαντική. Σίγουρα οι πράξεις μιλάνε περισσότερο από τα λόγια, αλλά στο χέρι σου είναι να αποδείξεις ότι το εννοείς πραγματικά.

2. Πως νιώθεις;

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά όταν ρωτάς κάποιον πώς είναι και πώς νιώθει, τότε δείχνεις ότι καταλαβαίνεις τα συναισθήματα του. Ανήκουμε στην γενιά που κρύβουμε ό,τι νιώθουμε, επομένως το να σε ρωτάνε ή να ρωτάς αυτή την πολύ απλή ερώτηση είναι πολύ σημαντικό. Δείχνεις το ενδιαφέρον που χρειάζεται ο άλλος εκείνη την στιγμή.

3. Συγγνώμη

Όσο κλισέ και να έχει γίνει πλέον, ζήτα συγγνώμη από αυτόν που πρέπει. Έτσι δείχνεις ότι έχεις σκεφτεί τις πράξεις σου και καταλαβαίνεις που έκανες το λάθος και πως τον επηρέασαν αρνητικά. Στην ουσία μετράει η πράξη μέχρι να ζητήσεις το συγγνώμη και όχι τόσο η λέξη.

agapimono.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!