Όσες φορές κι αν σου πει «σ’ αγαπώ», πάντα βρίσκει χώρο και φυτρώνει μέσα σου ο σπόρος της αμφιβολίας… «Με θέλει πραγματικά; Mε σκέφτεται; Είμαι κάτι ξεχωριστό για εκείνον;»

Advertisement

Πες το γυναικεία ανασφάλεια, πες το ανάγκη για επιβεβαίωση, το θέμα είναι πως πάντα αναρωτιέσαι τί νιώθει… είτε είστε μαζί 3 μήνες είτε 10 χρόνια. Παρατήρησέ τον λίγο καλύτερα κι αν εντοπίσεις τα παρακάτω στοιχεία, διώξε μια για πάντα το συναίσθημα της αβεβαιότητας… Σου εγγυώμαι πως του έχεις κλέψει την καρδιά!

1.Σε κοιτάζει στα μάτια χαζεύοντας σαν δωδεκάχρονο:

Εκεί που διαβάζεις το περιοδικό σου, αισθάνεσαι κάποιον να σε παρακολουθεί… Σηκώνεις το βλέμμα και τον αντικρίζεις να σε κοιτάζει σαν έφηβος που συναντά από κοντά το ίνδαλμά του. Και όταν οι ματιές σας συναντηθούν, μένει εκεί, χαμογελώντας αποσβολωμένος, λες και παίζετε το παιχνίδι «στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα» (πού το θυμήθηκα αυτό τώρα;) Aν λοιπόν χάνεται στις… μπλε βλεφαρίδες σου με τις ώρες, είναι σίγουρο ότι λιώνει για σένα!

2.Δεν χάνει ευκαιρία να σε αγγίζει ακόμη και σε δημόσιο χώρο:

Αν δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά σου, αν σε φιλάει κάθε λίγο και λιγάκι, αν δεν σου αφήνει το χέρι λεπτό όταν περπατάτε στο δρόμο, αν δεν σταματάει να σου πειράζει τα μαλλιά και να σε χαϊδεύει τρυφερά στο μάγουλο ακόμη και μπροστά στους φίλους του –που σημαίνει ότι δεν τον νοιάζει το «αντρικό» δούλεμα που θα φάει επειδή ασχολείται συνέχεια μαζί σου- είναι 100% βέβαιο πως σε λατρεύει!

3.Σε συστήνει σε όλο τον κόσμο:

Παππούδες, θείοι-θείες, γονείς, ξαδέρφια, φίλοι… Επιδιώκει συνεχώς να σε γνωρίσει σε όλο του τον κύκλο -ακόμη και στη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας του- λέγοντας με περηφάνια «από εδώ το κορίτσι μου»; Όχι μόνο τρελαίνεται για σένα, αλλά πιστεύει ότι είσαι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί και θέλει να βροντοφωνάξει σε όλους ότι αυτό το υπέροχο πλάσμα είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ!

Μήν χάσετε:

4. Σου κάνει εκπλήξεις:

Βρίσκεις σημειωματάκια με γλυκόλογα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου ή στην πόρτα του ψυγείου, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σου την ώρα που φτάνεις σπίτι μετά τη δουλειά, σου κάνει μικρά δωράκια χωρίς λόγο και δεν ξεχνάει να σου φέρει αναμνηστικό ή το καλύτερο ντόπιο προϊόν από όποιο μέρος ταξιδέψει… Αν δεν χάνει ευκαιρία να σε κάνει να χαμογελάσεις και να ομορφύνει την καθημερινότητά σου, μην αμφιβάλλεις ότι τον έχεις ξεμυαλίσει!

5.Δεν αφήνει μέρα να περάσει χωρίς να σε δει ή να σε ακούσει:

Κάνει τα πάντα για να σε δει κάθε μέρα έστω και μισή ώρα κι αν κάποια φορά δεν τα καταφέρει, σε παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και σου στέλνει μηνύματα για να σου πει πόσο του λείπεις. Ο ερωτευμένος άντρας δεν αντέχει να μείνει μακριά σου για πολύ και όση δουλειά κι αν έχει, θα βρει χρόνο να περάσει από σένα το βράδυ πριν γυρίσει σπίτι του έστω για μια βόλτα με το αυτοκίνητο.

6.Θυμάται τί φορούσες όταν γνωριστήκατε:

«Ήσουν μαυρισμένη και σου πήγαινε τόσο πολύ αυτό το λευκό παντελόνι και το έντονο γαλάζιο μπλουζάκι τότε που συστηθήκαμε…» είπε ο φίλος μου ο Νίκος στην Κατερίνα χθες που τρώγαμε όλοι μαζί και μιλούσαμε για την γνωριμία τους… πριν 8 χρόνια! Αν θυμάται τέτοιες λεπτομέρειες όπως ποιό τραγούδι έπαιζε στο κλαμπ όταν φιληθήκατε πρώτη φορά, το φόρεμά σου με τα κόκκινα τριαντάφυλλα που τον είχε ενθουσιάσει στο πάρτι τον πρώτο καιρό που γνωριστήκατε, τί φαγητό είχες παραγγείλει όταν πήγατε για δείπνο στο τρίτο ραντεβού, σημαίνει πως σε ξεχώρισε από την αρχή αλλά και ότι έχει ακόμη τον ίδιο ενθουσιασμό με τότε που σε πρωτοερωτεύτηκε!

Από τη στιγμή που κάνει όλα αυτά, είναι ξεκάθαρο ότι είναι τρελαμένος μαζί σου, γι’ αυτό να είσαι σίγουρη για τα συναισθήματά του. Ελπίζoυμε κι εσύ να τον αγαπάς και να του συμπεριφέρεσαι εξίσου όμορφα γιατί μιλάμε για το όνειρο κάθε γυναίκας! Μπορεί να λέμε συχνά για τα ελαττώματά τους, όμως υπάρχουν και άντρες -με όλη της σημασία της λέξης- που είναι ξεχωριστοί κι όταν έχεις την τύχη να συναντήσεις έναν από αυτούς, αξίζει να είσαι η γυναίκα που θα είναι στο πλευρό του και θα κάνει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένος. Αυτό άλλωστε δεν είναι το νόημα του απόλυτου έρωτα;

faysbook.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!