1. Επιστρατεύστε το νάζι

Advertisement

Είστε σίγουρη ότι είστε όσο γλυκιά μπορείτε να γίνετε; Οι άνδρες δύσκολα μπορούν να πουν όχι σε μια γυναίκα που βάζει έξτρα κουταλιές ζάχαρης στην συμπεριφορά της. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε αφελής, το αντίθετο. Σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιείτε τα γυναικεία σας όπλα προς όφελός σας.

2. Δώστε κάτι σε αντάλλαγμα
Θέλετε να πείσετε τον σύντροφό σας να πάτε στο πάρτι που κάνει ένας συνάδελφός σας στη δουλειά και εκείνος βαριέται και μόνο στη σκέψη; Δωροδοκήστε τον. Μία μέρα πριν βάλτε στο ψυγείο το αγαπημένο του γλυκό, αγοράστε του χωρίς να σας το ζητήσει την αγαπημένη του αθλητική εφημερίδα ή φτιάξτε του το αγαπημένο του φαγητό. Ακόμη κι αν καταλάβει το κίνητρό σας, σίγουρα θα εκτιμήσει την πράξη.

3. Κάντε τον να νομίζει ότι είναι δική του ιδέα
Μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, όμως με αυτόν τον τρόπο έχουν γαλουχηθεί γενιές και γενιές συζύγων, για του λόγου το αληθές ρωτήστε τη μητέρα σας. Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, όμως το μόνο που απαιτεί είναι καλή στρατηγική. Απλώς μπολιάστε του την ιδέα, και θα γίνει.

Μήν χάσετε:

4. Φερθείτε παραδοσιακά
Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να κάνουν το αυτονόητο, να ζητήσουν ευγενικά αυτό που θέλουν από τον σύντροφό τους. Αν ο σύντροφός σας καταλάβει ότι είναι σημαντικό για εσάς, είσαι σίγουρο ότι θα σας κάνει το χατήρι.

5. Σκoτώστε τον με την ευγένειά σας
Κάποιες φορές η επιτυχία ενός αιτήματος χρειάζεται την κατάλληλη προετοιμασία. Ξεκινήστε νωρίς το πρωί και κάντε τον να αισθανθεί πραγματικά όμορφα για τον εαυτό του. Το βράδυ πια, όταν το έδαφος θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, ξεφουρνίστε το: το επόμενο Σαββατοκύριακο θα επισκεφτείτε μαζί τους γονείς σας. Ποιος άνδρας θα μπορούσε να εκνευριστεί όταν έχει περάσει μια ολόκληρη μέρα κατά την οποία γίνεται συνεχώς το δικό του;

6. Πείτε το… με ένα φιλί
Η ερωτική διάθεση αποτελεί σίγουρο κλειδί επιτυχίας για να πετύχετε το σκοπό σας απέναντι σε έναν άνδρα. Πριν του ζητήσετε οτιδήποτε δώστε του ένα μεγάλο παθιάρικο φιλί. Με τον τρόπο αυτό είναι σαν να του λέτε: «Χρειάζομαι κάτι από εσένα, αλλά δεν έχω καμία διάθεση να τσακωθώ γι’ αυτό». Ποιος άνδρας θα μπορούσε να πει όχι από ένα παθιασμένο φιλί από την αγαπημένη του;

7. Δώστε για να πάρετε
Το σύστημα «μία σου και μία μου» είναι αλάνθαστο, όταν χρησιμοποιείται με θετικό τρόπο. Αν θέλετε ο σύντροφό σας να ασχοληθεί με το πλύσιμο των πιάτων, μαγειρέψτε του κάτι που θα του αρέσει. Αν θέλετε να φάτε στο νέο δημοφιλές εστιατόριο της πόλης, δεχτείτε να πάτε σινεμά μαζί του προκειμένου να δείτε την νέα ταινία του αγαπημένου του σκηνοθέτη, ακόμη κι αν δεν σας προκαλεί το ενδιαφέρον. Το μυστικό άλλωστε για να προχωρήσει μια σχέση είναι να είναι και τα δύο μέλη της ικανοποιημένα. Και να πραγματοποιεί ο ένας τις μικρές εκνευριστικές επιθυμίες του άλλου.

womannow.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!