Είναι το πρόσωπο του Θεού που φέρνει την ευτυχία μέσα από αφθονία, τύχη και πληθώρα πραγμάτων.

Advertisement

Αν θέλετε να έχετε ευτυχία και χρήματα ενεργοποιήστε τον Άγγελο Λεουβιάχ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Η ευτυχία είναι ένα κομμάτι που έχουμε ξεχάσει οι πιο πολλοί πλέον ότι υπάρχει. Πολλοί από εμάς αναζητούν την ευτυχία σε μεγάλα πράγματα και μέσα από τεράστιες επιτυχίες. Τελικά ανακαλύπτουμε κάθε ημέρα ότι από απλά πράγματα μπορεί να γίνουμε και ευτυχείς. Αρκεί να είμαστε σίγουροι για αυτό που λέμε και κάνουμε.

Ένα τριαντάφυλλο, το χάδι σε ένα μωρό, το θρόισμα των φύλλων, το γαύγισμα του σκύλου, η τρυφερή ματιά ενός ατόμου που αγαπάμε, ένα καλό φαγητό με φίλους τελικά μας κάνει ευτυχισμένους και μας απομακρύνει από εκείνο το φάντασμα της απόλυτης ευτυχίας που ψυχαναγκαστικά έρχεται μέσα από την τεράστια επιτυχία μιας μεγάλης προσπάθειας. Τελικά η ζωή είναι στιγμές, που χρειάζεται όμως να τις ρουφάμε και να τις επιδιώκουμε. Χωρίς την πίεση και την τελειότητα.

Αν απελευθερωθούμε από τις ψεύτικες πεποιθήσεις περί ευτυχίας, τότε θα δούμε ότι η ζωή θέλει τέχνη και ταλέντο αλλά και απλότητα για να την κερδίσουμε και η ευτυχία είναι απόφαση προσωπική. Πάντα κινδυνεύουμε από απολυτότητα και από τον πήχη που βάζουμε ψηλά, είτε εμείς είτε οι άλλοι για εμάς. Αν αποφασίσετε να ζήσετε καλά μην ξεχάσετε να απομυθοποιήσετε την ζωή σας από τα πάντα.

Ο Άγγελος Λεουβιάχ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από 22 έως 26 Ιουνίου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που φέρνει την ευτυχία μέσα από αφθονία, τύχη και πληθώρα πραγμάτων.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είσαστε άτομα που είστε πολύ ευφυείς και διορατικοί. Έχετε ιδιαίτερη ευφυΐα και είσαστε γεννημένοι να προστατεύετε τα άτομα που ανήκουν στην αδύναμη τάξη. Αρκετές φορές γίνεστε αντιρατσιστές και έχετε διεθνιστικά συναισθήματα. Η καλή σας μνήμη σας βοηθάει να ανταπεξέρθετε στις δύσκολες καταστάσεις. Η αισιοδοξία σας και η πίστη σας φέρνει την τύχη που επιθυμείτε.

Είσαστε ηθικοί και συνεσταλμένοι. Αν έχετε κάνει αμαρτίες με την συμπεριφορά σας εξιλεώνεστε και μέσα από αυτό έχετε την ευκαιρία να γίνετε καλύτεροι και ευτυχείς. Η ταπεινοφροσύνη σας βοηθάει να γίνετε παντού αγαπητοί και αρεστοί. Να προσέχετε όμως γιατί μπορεί να διακατέχεστε από κυκλοθυμία και αυτό να σας υποχρεώνει σε αχαρακτήριστη συμπεριφορά.

Δηλαδή ή να είστε πολύ χαρούμενοι και αισιόδοξοι ή η απελπισμένοι – όλο αυτό σας αλλοιώνει τον χαρακτήρα σας και σας φέρνει σε επαφή με τις δυσκολίες σας. Αναγκαστικά σας μειώνει το θετικό αποτέλεσμα της ζωή σας. Για αυτό αν θέλετε να μην συμβαίνει αυτό και να καλυτερεύσετε τις συνθήκες διαβίωσης σας και να ζήσετε μια εύπορη και καλή ζωή ή να διατηρήσετε την καλή σας ζωή επικαλεστείτε τον Άγγελο Λεουβιάχ. Επίσης αν θέλετε να κλείσετε μια μεγάλη δουλειά ή έχετε μια μεγάλη εταιρία και έχετε ανάγκη προστασίας.

Αγαπημένε μου Λεουβιάχ, επειδή ο Μεγαλοδύναμος Θεός σου έχει αναθέσει το έργο της ευτυχίας στους ανθρώπους, σε παρακαλώ βοήθησε και εμένα να πάρω τα δώρα που μου αναλογούν. Διώξε από την ζωή μου την φτώχια, τη δυστυχία και τον πόνο. Φέρε κοντά μου την αγάπη και την αφθονία, έτσι ώστε να μην μου λείπει τίποτε. Εγώ σου υπόσχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην κατασπαταλήσω τα δώρα σου και να είμαι πολύ φιλότιμος, επιβοηθητικός και απλόχερος στους άλλους ανθρώπους.

Μπέλλα Κυδωνάκη – astrology.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!