Έχεις ανάγκη να βρεις τον άντρα τον σωστό. Πώς θα το κάνεις αυτό; Διάβασε και μην αγχώνεσαι… Τρόπο θέλει!

Advertisement

Πώς να βρεις τον άντρα των ονείρων σου

Το έχεις πάρει απόφαση. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχεις βρει τον άντρα των ονείρων σου! Βαρέθηκες τα ατέλειωτα ξενύχτια με τις φίλες σου, τους αδιάφορους τύπους που σε φλερτάρουν. Θέλεις να βρεις κάποιον που θα αλλάξει τη ζωή σου! Ωραία εσύ την έχεις πάρει την απόφαση. Και τώρα;

Τώρα πρέπει να βρεις τον σωστό. Πώς θα το κάνεις αυτό; Διάβασε παρακάτω.

Τα μάτια σου δεκατέσσερα

Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά γιατί ο έρωτας πραγματικά μπορεί να σε βρει στην γωνία, στο γυμναστήριο, στην δουλειά, στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις να τον προσπεράσεις επειδή χάζευες…

Άνοιξε τους ορίζοντες σου

Εσένα σου αρέσουν οι ψηλοί, μελαχρινοί, τα κακά παιδιά αλλά έτσι περιορίζεις τον εαυτό σου. Μπορεί να βρεις κάποιον που να είναι δέκα φορές καλύτερος και ας είναι ξανθός.

Μήν χάσετε:

Φλέρταρε πολύ

Μην φοβηθείς να φλερτάρεις! Δεν σημαίνει πως επειδή του μιλάς θα πρέπει να κάνετε και σχέση. Φλερτάροντας ανακαλύπτεις πολλά για τον άλλον και ίσως να καταλήξει σε ραντεβού.

Σταμάτησε το χαχανητό

Δεν είπαμε να μην χαμογελάσεις ή και να γελάσεις αλλά το συνεχές χαχανητό κάνει τους άντρες νευρικούς.

Συνέχισε να ψάχνεις

Μην βολευτείς με κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι καλός μαζί σου. Αν δεν σου αρέσει πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσεις αυτή τη σχέση.

Να είσαι έτοιμη ψυχολογικά

Αν δεν έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά για σχέση τότε θα διώχνεις τους πιθανούς γαμπρούς ασυναίσθητα μακριά σου.

Μην αγχώνεσαι

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να αγχωθείς να βρεις τον άντρα των ονείρων σου. Όταν μπαίνεις σε αυτό το σκεπτικό συνήθως καταλήγεις σε λάθος άνθρωπο γιατί νιώθεις την ανάγκη να είσαι σε σχέση. Χαλάρωσε, αν δεν έρθει φέτος θα έρθει του χρόνου!

followme.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!