Μην κλαις και μην οδύρεσαι. Υπάρχει λόγος που σε χώρισε.

Advertisement

Εξομολογήσεις ενός άντρα: Σε παράτησε; Θα σου πω εγώ γιατί…

Ο χωρισμός δεν είναι εύκολο πράγμα. Ανάλογα βέβαια και για ποιον μιλάμε και την αιτία, αλλά κατά βάση δεν είναι και η πιο ευχάριστη διαδικασία. Καλά, αν δε, σου έρθει και από εκεί που δεν το περιμένεις; Περίπατος και η ψυχραιμία και όλα.

Σίγουρα θα σε έχει παρατήσει γυναίκα κάποιος. Και σίγουρα αναρωτιέσαι γιατί σε παράτησε. Όπως να ξέρεις σίγουρα αναρωτιέται και κάποιος άλλος που παράτησες εσύ τον λόγο, αλλά αυτό δεν θα το αναλύσω σήμερα (δεν έχω και καλό ίντερνετ). Και για να σου φύγει και το μαράζι (γιατί να ξεκολλήσεις δεν…), θα σου πω εγώ σαν άντρας γιατί σε παράτησε.

-Σε βαρέθηκε

Πώς να στο πω; Σε βαρέθηκε ρε παιδί μου. Δεν θέλει να βλέπει πια το πρόσωπό σου. Δεν του βγαίνει. Τι να κάνει; Θες να κάτσει μαζί σου με το ζόρι; Θες ο άνθρωπος που είναι στη ζωή σου να είναι από υποχρέωση ή αγγαρεία; Εεε, το δουλεύει καιρό, και σε χώρισε. Είναι πολύ ξεκάθαρο πως δεν θέλει να είναι μαζί σου. Και εμείς οι άντρες (οι περισσότεροι τουλάχιστον) το λέμε. «Σε βαρέθηκα». Όχι «θέλω να μείνω λίγο μόνος μου» και άλλα τέτοια χαζά. Δέξου το. Κλάψε. Αλλά δέξου το.

-Βρήκε άλλη

Είναι σε συνάρτηση με το παραπάνω, αλλά όχι απόλυτα. Εμείς οι άντρες δεν θέλουμε και πολύ για να σας απατήσουμε. Μας… κουνήθηκε μια μικρούλα, adios. Αν μάλιστα μας δείξει πως είμαστε και πιο σημαντικοί; Adios muchacha. Ναι, είναι σκληρό, το ξέρω, αλλά δεχτείτε το. Εξάλλου και εσείς το κάνετε. Αλλά να ξέρετε πως το Κάρμα τιμωρεί. Και καλά κάνει. Ναι, είναι ανόητο όνομα για ροτβάιλερ το Κάρμα…

Μήν χάσετε:

-Γιατί θέλει να μείνει μόνος και έρημος

Εμείς οι άντρες έχουμε αυτό το κακό. Μας την… βαράει και δεν θέλουμε κανέναν. Μας πνίγει ο οποιοσδήποτε είναι στην καθημερινότητά μας. Νιώσαμε εγκλωβισμένοι; Προτιμάμε να χωρίσουμε (και να χάσουμε το σίγουρο sex) παρά να κάτσουμε να μαραζώνουμε και να μας σπάνε τα νεύρα. Έτσι, γιατί περίεργα την βλέπουμε. Εμείς και το Κάρμα ρε φίλε. Μόνοι μας.

-Γιατί ΟΝΤΩΣ δεν αντέχεσαι

Αν νομίζεις πως είσαι καλόβολη σαν γυναίκα να σου πω… ΟΧΙ. Είσαι το πιο περίεργο και πολύπλοκο ον πάνω σε ετούτο τον πλανήτη. Όμορφο, έξυπνο, γοητευτικό αλλά ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ! Και εκτός ό,τι δεν παλεύεσαι, νομίζεις πως έχεις και δίκιο, είσαι γλυκούλα και πάντα κάνεις υποχωρήσεις. Σαν Γκρέμλιν δηλαδή. Χώρια πως δεν τρως και εσύ μετά τις 12…

Λοιπόν, τι γίνεται από εδώ και πέρα γυναίκες…

Καταρχάς αν έφυγε, ώρα του καλή και μαϊστράλι φρέσκο. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. Όποιος φεύγει από το μαντρί, τον τρώνε οι λύκοι και κάποια χειρότερή σας. Νόμος!

Κλάψτε, φάτε όσο παγωτό θέλετε, μετά ανεβείτε στους διαδρόμους και αρχίστε να τρέχετε για να το κάψετε. Κάντε όσες παλαβομάρες θέλετε. Αλλά μην κολλάτε στο παρελθόν. Παρελθόν είναι για κάποιον λόγο. Ο λόγος δεν είναι ορατός αλλά έρχεται όταν ερωτευτείτε ξανά. Και τότε όλα αυτά τα κλάματα, οι καψούρες και οι χαζομάρες φαίνονται τόσο αστεία.

Και για να μην νομίζετε πως μιλάω εκ του ασφαλούς, τα ίδια έκανα. Αλλά όταν ερωτεύτηκα (δεν τελείωσε καλά…), σβήστηκαν όλα αυτά σαν μαγικό. Λες και δεν υπήρχε ζωή πριν από αυτή την γυναίκα. Και σίγουρα κάποια στιγμή θα το νιώσετε και εσείς. Και εύχομαι να τελειώσει καλύτερα το δικό σας στόρι…

ΥΓ: Καλύτερα να μείνεις μόνος/η για πάντα, παρά να προσπαθείς με το ζόρι να αγαπήσεις. Αγαπάς 2-3 φορές στη ζωή σου. Να τις κάνεις να μετράνε. Στο λέω εγώ και στο υπογράφω.

ΥΓ 1: Μερικές ιστορίες τελειώνουν γιατί έτσι πρέπει. Και είναι το καλύτερο για όλους.

followme.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!