Τα μυστικιστικά μηνύματα που σου στέλνει το Σύμπαν, και δεν πρέπει να τα αγνοείς.

Advertisement

Τα μηνύματα που μας στέλνει το Σύμπαν μπορεί να είναι οπουδήποτε. Με κάποιο τρόπο, είμαστε μέρος αυτής της καθολικής γνώσης. Τα πάντα συνδέονται με τα πάντα και όλα προέρχονται από την ίδια πηγή, εσύ, ο κόσμος, ο Γαλαξίας, τα πάντα! Ο τρόπος που ζούμε οι ζωές μας μπορεί να μας πάρει μακριά από την καθολική που κρατάμε στις καρδιές μας. Έτσι, μερικές φορές, το Σύμπαν στέλνει μηνύματα και ενημερώσεις για να μας οδηγήσει στο σκοπό της καρδιάς μας.

Μερικές φορές αυτά τα παγκόσμια μηνύματα μπορούν να μας οδηγήσουν σε μεγάλες ιδέες και ανακαλύψεις που ο κόσμος δεν έχει δει ακόμα. Τέλος πάντων, όλοι έχουμε παγκόσμια μηνύματα πού και πού. Δεν ξέρουμε πότε έρχονται αυτά τα μηνύματα στη ζωή μας, και τις περισσότερες φορές το αγνοούμε.

Μπορείς να διδάξεις το παγκόσμιο μήνυμα όταν θα το πάρεις.

Μια ξαφνική έμπνευση.
Η έμπνευση, το να κάνεις κάτι, είναι ένα ψυχικό κίνητρο για να δημιουργήσεις κάτι. Συνήθως όταν αρχίζεις να γρατζουνιά ένα παθιασμένο θέμα. Μια ξαφνική έμπνευση είναι ένα σημάδι ότι το Σύμπαν σου στέλνει ένα μήνυμα όταν σε να κάνεις κάτι που θα σε οδηγήσει πίσω στον σκοπό σου.

Όνειρα
Σε μερικούς μύθους, στα όνειρα, μέρος της ψυχής μπαίνει σε έναν άλλο κόσμο. Αυτός ο κόσμος των ονείρων είναι ένας κόσμος ανάμεσα στο μυαλό και την αλήθεια. Σε ένα όνειρο, μπορείς να πάρεις πιο σημαντικά μηνύματα από το υποσυνείδητό σου και το Σύμπαν. Μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι έχετε κάποιες ιδέες για νέες ιδέες, κατανόηση και τι θέλετε να κάνετε, ένα σημάδι ότι λαμβάνετε μηνύματα από το Σύμπαν.

Υποσυνείδητα σήματα
Για να ακούσετε ένα τραγούδι που αναρωτιέστε τελευταία, για να ακούσετε μια ταινία που αισθάνεστε ότι πρέπει να ακούσετε ένα μήνυμα, να διαβάσετε ένα σημάδι στο δρόμο που αναρωτιέστε, και όλα αυτά τα παραδείγματα είναι ο τρόπος που στέλνουν τα παγκόσμια μηνύματα Εσύ να επικοινωνήσεις με το υποσυνείδητό σου.
” Ακούστε τι προσπαθεί να σας πει το Σύμπαν, και ακούστε το! Είναι πιθανό να μπορείς να πάρεις ένα μήνυμα από οπουδήποτε, όπως γράφτηκε, όσο θέλεις να δεις και

Οι ιδέες που σε προσελκύουν
Μπορεί να γράφεις ένα νέο βιβλίο ή να βλέπεις νέα σειρά, να μιλάς στους φίλους σου ή να τριγυρνάς με τις σκέψεις σου, αλλά ό, τι κι αν κάνεις εδώ, υπάρχει μια συγκεκριμένη σκέψη που συνεχίζει να έρχεται πίσω στο μυαλό σου. Ό, τι κι αν κάνεις, έχεις αυτή την ιδέα μια φορά.

Το Σύμπαν θέλει να επικεντρωθεί σε αυτό που πρέπει να επικεντρωθεί. Γι ‘ αυτό η ιδέα σε ελκύει όλη την ώρα.

Γεωμετρικά σχήματα
Λένε ότι η γεωμετρία είναι η γλώσσα του Σύμπαντος. Υπάρχουν κάποια έντυπα που τα λένε ιερά, και αυτά τα σχήματα μεταφέρουν δυνατά μηνύματα για κάθε άτομο. Όταν έχεις ένα συγκεκριμένο σχήμα στη ζωή σου, είτε είναι ιερό είτε όχι, η παρουσία ενός μηνύματος που πρέπει να αποκρυπτογραφήσω είναι ένα σημάδι. Αριθμοί, σχήματα, γράμματα είναι όλα γεωμετρία. Ως εκ τούτου, οτιδήποτε θα εμφανιστεί, πρέπει να τηρείται προσεκτικά.

Κατανόηση των συναισθημάτων
Η γνώση δεν έρχεται μόνο με τη μορφή του μυαλού. Μερικές φορές η πληροφορία είναι αφηρημένη και συναισθηματική. Αυτού του είδους οι πληροφορίες μας δίνουν τις πιο βαθιές απαντήσεις. Ως αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, τα συναισθήματα μπορούν να βρεθούν. Αλλά μια ξαφνική αίσθηση συναισθημάτων είναι σημάδι ενός καθολική σκοπού, με μια αίσθηση διαφάνειας και κινήτρων.

Αγάπη
Όχι για τίποτα, όχι για το άτομο, όχι για τα πάντα γύρω σου, μια αίσθηση αγάπης, ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να βρεις σε αυτό. Απλά νιώθεις ότι αγαπάς τους πάντες και τα πάντα. Η αγάπη είναι ένα ισχυρό συναίσθημα, και σου επιτρέπει να πάρεις όλη την ενέργεια στο Σύμπαν.

quantumscio.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!