ΚΡΙΟΣ
Οι Κριοί βρίσκουν την αδελφή ψυχή τους σε σχετικά μικρή ηλικία και συγκεκριμένα στα 21 τους. Ωστόσο δύσκολα θα παντρευτούν πριν φτάσουν τα 30.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ
Οι Ταύροι βρίσκουν την αδελφή τους ψυχή στα 16 τους. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως από εκεί και μετά δεν θα βρουν την ευτυχία σε κάποιο άλλο πρόσωπο αλλά αυτό το άτομο που θα γνωρίσουν στα 16 τους θα υπάρχει στη ζωή τους για πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Oι Δίδυμοι γνωρίζουν την αδελφή ψυχή τους στα 19 αλλά σε εκείνη τη φάση της ζωής τους δεν το καταλαβαίνουν. Πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια για να το συνηδειτοποιήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι Καρκίνοι είναι άτομα ρομαντικά που ονειρεύονται να βρούνε την αγάπη από πολλοί μικροί. Έτσι δεν μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως συνήθως βρίσκουν έναν δυνατό έρωτα που θα θυμούνται για πάντα…στα 15 τους.

ΛΕΩΝ
Τα 25 είναι μια καλή ηλικία για έναν Λέων ώστε να βρει τον απόλυτο έρωτα. Μέχρι τότε έχει καταλάβει τι θέλει από τη ζωή του και νιώθει έτοιμος/η να το διεκδικήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι παρθένοι αποκτούν πολλές αδελφές ψυχές στη ζωή τους αλλά στο φιλικό επίπεδο!

ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί βρίσκουν την αδερφή ψυχή τους συνήθως στην ηλικία των 20 και αυτό το άτομο προέρχεται κυρίως από το φιλικό τους περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί τα 12 να είναι μια μικρή ηλικία για να βρει κανείς την αδελφή του ψυχή αλλά με τους Σκορπιούς αυτό ισχύει. Η αδελφή ψυχή τους είναι συνήθως ένα άτομο με το οποίο έχουν περάσει αμέτρητα καλοκαίρια μαζί και για τον οποίο νιώθει πολύ δυνατά συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες αργούν να βρούνε το άλλο τους μισό και συγκεκριμένα «ανοίγουν» τα μάτια τους μετά την ηλικία των 28.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι είναι πολύ ρεαλιστές και συνήθως δεν δέχονται έννοιες όπως «αδελφή ψυχή».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι δεν βάζουν όρια στις ηλικίες και στις αδελφές ψυχές και αν τους ρωτήσεις αν είχαν ποτέ μια αδελφή ψυχή θα σου πούνε πως είχαν…πολλές.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ηλικία των 17 είναι η μαγική ηλικία όπου οι Ιχθείς συνήθως γνωρίζουν την αδελφή ψυχή τους.

faysbook.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!