Το δέχεστε ή όχι, θα βρουν τον δρόμο τους.

Advertisement

Οι σχέσεις μπορεί να είναι πολύ περίεργα περιστατικά. Φαίνεται να έρχονται όταν δεν τις περιμένετε, ακόμα και αν αναζητάτε την αγάπη. Κάποια παράξενα περιστατικά, που μπορεί να είναι τόσο τυχαία, τόσο απροσδόκητα….

Μια ξαφνική ματιά σε ένα δωμάτιο, η πιθανή γνωριμία ενός ξένου ή μια τυχαία σύσταση

ενός φίλου μπορεί να προκαλέσει μια σπίθα που δημιουργεί μια σειρά από γεγονότα τα οποία κορυφώνονται με δύο ανθρώπους να ανακαλύπτουν την αμοιβαία αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Αυτά το παράξενα περιστατικά μπορεί να είναι τόσο τυχαία, τόσο απροσδόκητα, που μοιάζουν ότι τα οργάνωσε η μοίρα. Ακόμη και αν δεν πιστεύετε απαραίτητα στο πεπρωμένο, μερικές φορές συμβαίνουν συμπτώσεις που αμφισβητούν τον σκεπτικισμό σας.

Άλλοι άνθρωποι πιστεύουν ότι μοίρα είναι αυτό που δημιουργείτε εσείς. Πρέπει να βγείτε έξω και να αναλάβετε ενεργό ρόλο στην διαμόρφωση της ζωής ώστε να ορίσετε την μοίρα σύμφωνα με την θέληση σας.

Τίποτα δεν θα συμβεί ποτέ, εκτός αν είστε πρόθυμοι να αρπάξετε μια ευκαιρία και να αλλάξετε τα πράγματα υπέρ σας. Με προσπάθεια, μπορείτε να αρχίσετε να ανατρέπετε τις καταστάσεις ώστε να έχετε περισσότερες ευκαιρίες να αποκτήσετε τα πράγματα που πραγματικά θέλετε στη ζωή, συμπεριλαμβανομένου και την σχέση μιας ζωής.

Βελτιώνοντας τις προοπτικές σας για την αγάπη, είναι πιο πιθανό να συναντήσετε

το άτομο που σας ταιριάζει περισσότερο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το να κάνετε ταξίδια, να συναντήσετε πολλούς ανθρώπους, να κάνετε φίλους και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες να ερωτευτείτε.

Μήν χάσετε:

Το να συμμετέχετε ενεργά στον έξω κόσμο και να μην φοβάστε ποτέ την απόρριψη είναι οι καλύτεροι τρόποι για να βάλετε τον εαυτό σας στον δρόμο της αγάπης, εξασφαλίζοντας έτσι ότι είστε διαθέσιμοι για το σωστό άτομο όταν έρθει.

Όταν δύο άνθρωποι βρίσκουν ο ένας τον άλλον μετά από χρόνια αναζήτησης, η ζέστη της ερωτικής τους σχέσης μπορεί να είναι απίστευτα έντονη. Έχουν δοκιμάσει και άλλες σχέσεις, κάποιες από τις οποίες μπορεί να τους ικανοποίησαν με τον δικό τους τρόπο-για λίγο- αλλά κανένας δεν αισθάνθηκε τόσο τέλεια όπως τώρα.

Άλλες σχέσεις ήταν αδύναμες σε σύγκριση με αυτή την τέλεια συμβατότητα και το ζευγάρι αρχίζει να χάνεται ο ένας στον άλλον.

Αυτός ο ανώτερος δεσμός είναι πολύ τρυφερός. Μπορεί να είναι τρομακτικός αν ο ένας ή αν και οι δύο σύντροφοι δεν τον έχουν ξανά βιώσει. Αυτή η καινούργια κατάσταση μπορεί να τους κάνει να αποτραβηχτούν ακόμα και αν εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μπορεί να νιώσει ότι καταστρέφεται όταν η φαινομενικά η τέλεια σχέση φτάνει στο τέλος. Κάτι τόσο ιδανικό προοριζόταν σίγουρα να κρατήσει, έτσι; Αυτός ο νέος δεσμός που σφυρηλατήθηκε από την μοίρα μπορεί να είναι τρομακτικός και παρόλο που οι άνθρωποι λένε ότι είναι έτοιμοι γι αυτόν, δεν είναι όλοι προετοιμασμένοι για το τι πράγματι απαιτεί μια τέτοια σχέση.

Μερικές φορές απαιτείται μια δοκιμασία πριν να είναι πραγματικά έτοιμοι να δεσμευτούν στην σχέση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απομακρύνονται ακόμα και από μια τέλεια σχέση. Ακόμα και αν έχετε παλέψει να βρείτε το τέλειο ταίρι, μπορεί να φοβηθείτε από το βάθος του δεσμού που νιώθετε με ένα άλλο άτομο. Μπορεί να είναι πολύ βαρύ.

Είτε πιστεύετε στο πεπρωμένο είτε αν νομίζετε ότι είστε υπεύθυνοι για την μοίρα σας, αν προορίζεστε να είστε με τον ιδανικό σύντροφο, δυνάμεις πέρα από τον έλεγχο σας μπορούν να συνωμοτήσουν για να σας φέρουν πάλι μαζί. Εν τέλει, έχετε επενδύσει σημαντική ενέργεια στην προετοιμασία σας για να είστε μαζί.

Ακόμα και αν έπρεπε να απομακρυνθείτε για λίγο, μπορείτε να επιστρέψετε στην σχέση που ανανεώθηκε και να προετοιμαστείτε για να δεσμευτείτε. Η μοίρα θα σας δώσει ακόμα μια ευκαιρία. Υπάρχει πάντα ελπίδα, εφόσον είστε έτοιμοι να πολεμήσετε για τον άλλον.

Μην εγκαταλείψετε τον εαυτό σας, ή την σχέση των ονείρων σας. Υπάρχει ο ιδανικός σύντροφος εκεί έξω για σας. Αν τον βρήκατε και ίσως απομακρυνθήκατε από αυτόν, η μοίρα θα σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία για να είστε μαζί. Μην φοβάστε να είστε μαζί. Αγωνιστείτε για να τον κερδίσετε και στη συνέχεια να δεσμευτείτε σε αυτή την τέλεια σχέση…

awakengr.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!