Κάθε ζώδιο έχει κάποια χαρακτηριστά που το κάνουν ελκυστικό στους γύρω του.

Advertisement

Αλλά, όλοι άνθρωποι είμαστε, κι μερικές πτυχές του εαυτού μας ίσως χρειάζονται λίγη δουλειά. Είναι επίσης σημαντικό να ξέρουμε πώς το ζώδιό μας μπορεί να απωθήσει κάποιον και ξέροντας αυτό, μπορούμε να γίνουμε λίγο καλύτεροι. Υπάρχουν 12 ζώδια και δισεκατομμύρια άνθρωποι, οπότε δεν είστε οι μόνοι που μπορεί να έχετε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Με αυτό κατά νου, δεν θα έπρεπε ποτέ να αλλάξετε τον εαυτό σας για να αρέσετε σε κάποιον. Οι γύρω μας διαμορφώνουν μία γνώμη ανεξάρτητα από το τι κάνουμε εμείς. Αλλά δεν είναι κακό να ξέρουμε ενδεχομένως το τι φταίει. Δείτε παρακάτω τον λόγο που μπορεί να σας αντιπαθήσει κάποιος, σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Κριός: Είστε λίγο παραπάνω ενεργητικοί απ όσο θα ‘πρεπε. Τείνετε να γίνεστε πολύ έντονοι όταν θέλετε να αποδείξετε πως είστε σωστοί κι αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί από κάποιους.

Ταύρος: Αντιστέκεστε στην αλλαγή. Όταν παρουσιάζεται κάτι νέο, αντιστέκεστε σε αυτό επειδή προτιμάτε τη σταθερότητα -αυτό όμως εμποδίζει την προσωπική σας εξέλιξη και τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Δίδυμος: Είστε ασυνεπείς. Είστε καλοί στο να πείθετε τους ανθρώπους και να περνάτε τις ιδέες σας, ακόμα κι αν δεν πιστεύετε αυτά που λέτε. Αυτή η ασυνέπεια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Καρκίνος: Είστε παραπάνω ευαίσθητοι απ’ όσο θα έπρεπε. Όταν κάτι σας στενοχωρεί ή σας εκνευρίζει, δύσκολα το κρύβετε, αλλά οι συνεχείς αλλαγές στη διάθεση και η γκρίνια, μπορεί να κάνει τους γύρω σας να απομακρυνθούν.

Λέων: Μιλάτε συνεχώς για τις επιτυχίες σας. Δεν είναι κακό να είστε περήφανοι γι’ αυτές, αλλά όταν τις αναφέρετε συνεχώς, μπορεί να φανείτε αλαζόνες.

Παρθένος: Είστε πολύ απόλυτοι. Μερικές φορές μπορεί να φαίνεστε επικριτικοί ή ιδιαίτερα επιλεκτικοί και αυτό να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Μπορεί να πιστεύετε πως βοηθάτε κάποιον όταν του λέτε τι πρέπει να “διορθώσει” αλλά αυτό δεν το εκλαμβάνουν όλοι με καλό τρόπο.

Ζυγός: Είστε πολύ δημοκρατικοί. Η επιμονή σας να είστε δίκαιοι συνεχώς μπορεί να γίνει κουραστική για κάποιους, όπως και η δυσκολία σας να παίρνετε αποφάσεις.

Σκορπιός: Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για όλους. Η γνώση είναι σημαντική για εσάς και όταν θέλετε να μάθετε κάτι θα επικεντρωθείτε σε αυτό μέχρι να το μάθετε. Αυτό για κάποιους μπορεί να φανεί ως ότι το τραβάτε πολύ μακριά.

Τοξότης: Είστε παραπάνω ειλικρινείς απ’ όσο θα έπρεπε. Μερικές φορές το παρακάνετε και μπορεί να φανεί πως σας λείπει το τακτ. Αν οι άλλοι δείξουν πως πληγώνονται από την ειλικρίνειά σας, μην μειώσετε τα συναισθήματά τους και μην τους αγνοήσετε.

Αιγόκερως: Είστε πολύ επικεντρωμένοι στις φιλοδοξίες σας. Ενώ είναι καλό να έχετε στόχους και να τους πετυχαίνετε, οι κοντινοί σας που θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σας και να διασκεδάσουν, ίσως να μην νιώθουν τόσο καλά με αυτό. Βρείτε την ισορροπία.

Υδροχόος: Είστε παραπάνω αντικειμενικοί απ’ όσο θα έπρεπε. Τα συναισθήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή και μερικές φορές το να είστε αποστασιοποιημένοι από τα γεγονότα, μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις για εσάς.

Ιχθείς: Ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο. Τείνετε να βλέπετε τη ζωή μέσα από μία δική σας, φανταστική οπτική και ενώ είναι καλό να είμαστε θετικοί, μερικές φορές αυτό δημιουργεί δυσκολίες στο να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα.

https://jenny.gr/

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!