Αυτές οι γυναίκες σύμφωνα με την αστρολογία έχουν μεγάλες πιθανότητες να μείνουν στο ράφι κυρίως γιατί είναι τόσο επιλεκτικές που εν τέλει δεν βρίσκουν κανένα ταίρι που να θεωρούν ιδανικό για σύζυγο.

Advertisement

Δείτε τη λίστα με τα τρία ζώδια που οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά δεν αποφασίζουν εύκολα να παντρευτούν και όπως αναφέρει και το marieclaire.gr που δημοσιεύει τη λίστα η σειρά δεν είναι τυχαία, αφού όσες ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη είναι αυτές με τη μεγαλύτερη τάση να μένουν ανύπαντρες.

Τοξότης

Αν ο υποψήφιος δεν είναι το λιγότερο ο επόμενος James Bond, ένας ροκ σταρ που έχει γράψει τραγούδι για εκείνη ή κάποιος που μοιάζει με τον Indiana Jones δεν έχει καμία τύχη με αυτή τη γυναίκα.

Λέων

Αν το μονόπετρο δεν αξίζει το λιγότερο ένα εκατομμύριο δολάρια και η πρόταση δε γίνει καθώς κατεβαίνει από τη σκάλα ιδιωτικού αεροπλάνου που αντί για χαλί έχει στρωμένα κόκκινα τριαντάφυλλα δεν παντρεύεται.

Ζυγός

Θα πρέπει ο γαμπρός να είναι ο καλύτερος στο είδος του και να έχει έστω τιμηθεί με ένα Νόμπελ ή με ένα Πούλιτζερ ενώ ιδιαίτερα εκτιμητέο θεωρείται και το να είναι γαλαζοαίματος. Οτιδήποτε λιγότερο να περάσει έξω παρακαλώ.

https://mag.sigmalive.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!