Τα ζώδια, ο δωδέκατος οίκος και το κάρμα

Advertisement

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορεί να σας πει ο αστρολογικός χάρτης σας. Εκτός από το ότι σάς βοηθά να ξέρετε για το μέλλον της ζωής σας, μπορεί να σάς δείξει το κάρμα σας και τις προηγούμενες ζωές σας.

Βασικά, το ωροσκόπιό σας χωρίζεται σε 12 τμήματα που ονομάζονται οίκοι. Κάθε οίκος σηματοδοτεί έναν τομέα της ζωής σας: ο πρώτος οίκος την προσωπικότητά σας, ο δεύτερος τα χρήματα και την ασφάλεια, ο τρίτος τα αδέλφια, το περιβάλλον και την επικοινωνία, ο τέταρτος το σπίτι και την οικογένεια, ο πέμπτος τον έρωτα και τα παιδιά, ο έκτος την εργασία, την υγεία και το καθήκον, ο έβδομος το γάμο, τους συνεργάτες και τις σταθερές σχέσεις, ο όγδοος τα μυστικά, το σεξ και τα κοινά οικονομικά, ο ένατος τα ταξίδια και την εκπαίδευση καθώς και την πνευματική σας στάση, ο δέκατος τη δημόσια εικόνα και τους υψηλότερους στόχους σας, ο ενδέκατος τους φίλους και την κοινωνική ζωή και ο δωδέκατος, το κάρμα, το παρελθόν και τα κρυμμένα πράγματα. Φυσικά, για να μάθετε τις προηγούμενες ζωές σας και το μελλοντικό κάρμα σας απαιτείται αναλυτική μελέτη ολόκληρου του Ωροσκοπίου.

Σε αυτό το άρθρο θα εστιαστώ στο κάρμα, που σηματοδοτείται από το δωδέκατο οίκο. Καλό θα ήταν να διαβάσετε το ζώδιο του Ωροσκόπου σας, αλλά αν δεν το γνωρίζετε, διαβάστε το ζώδιό σας.

Τα ζώδια, ο δωδέκατος οίκος και το κάρμα

ΚΡΙΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Αν είστε Κριός ή έχετε Ωροσκόπο στον Κριό, η πιο σημαντική προηγούμενη ζωή σας ήταν στους Ιχθύς. Αυτό σημαίνει ότι έρχεστε από μια προηγούμενη ζωή, που είχατε κάνει βαθιά εσωτερική ενδοσκόπηση και ενδεχομένως είχατε βιώσει πόνο και περιορισμούς. Η παρούσα ζωή σάς δίνει ένα νέο ξεκίνημα και πολλές εμπειρίες. Η πρόκλησή σας είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει πάρα πολύ αυταρχικός και πολύ κυνικός. Συχνά υπάρχει ένα κάρμα εκδίκησης ή ανομολόγητων επιθυμιών εδώ. Ίσως να είχατε ζήσει μια ζωή μυστική ή ίσως να ήσασταν θεραπευτής (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ή είχατε φτάσει στο κατώτερο επίπεδο των Ιχθύων, δηλαδή είχατε τάσεις φυγής μέσα από το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Τώρα αισθάνεστε ότι είναι καιρός για μια πιο δυναμική ζωή, όπου θα είστε υπεύθυνοι για τα συναισθήματά σας, αντί να σας ελέγχουν αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αν είστε Ταύρος ή έχετε Ωροσκόπο στον Ταύρο, σημαίνει ότι η προηγούμενη ζωή σας κυριαρχείται από τον Κριό. Φέρνετε την καινοτόμο, πρωτοποριακή και φλογερή ενέργεια της προηγούμενης ζωής σας σε αυτήν τη ζωή. Μπορεί να έχετε ακόμη και στρατιωτικές ή αυταρχικές τάσεις. Έχετε μια έντονη αφοσίωση και σταθερότητα, είστε δημιουργικοί και με την έντονη δύναμη και ενεργητικότητά σας μπορείτε να πετύχετε πολλά στον υλικό κόσμο. Θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας ανεξάρτητα τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν, όπως κάνατε στην προηγούμενη ζωή σας, αλλά τώρα ενδιαφέρεστε περισσότερο για την προσωπική σας άνεση, τα χρήματα και τα αποκτήματά σας και την αισθησιακή ευχαρίστηση περισσότερο από το να προβάλετε τη δύναμη και τη λάμψη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Αν είστε Δίδυμοι ή έχετε Ωροσκόπο στους Διδύμους, η προηγούμενη ζωή σας κυριαρχείται από τον Ταύρο και σας δίνει αυτή τη δημιουργική και γήινη ενέργεια στην παρούσα ζωή σας διαμέσου της νόησης και της επικοινωνίας. Είστε έτοιμοι να αφήσετε τη σταθερότητα του Ταύρου και να πετάξετε ελεύθεροι, απολαμβάνοντας τη ζωή με κάθε λεπτομέρεια. Ο κίνδυνος από την προηγούμενη ζωή σας είναι ότι θα μπορούσατε να νιώσετε κάποια ενοχή που σχετίζεται με την απόφασή σας να αφήσετε τη σταθερότητα και την ασφάλεια, που ήταν τόσο σημαντικές στην προηγούμενη ζωή σας. Τότε νιώθατε μαλθακότητα και έλλειψη ενδιαφέροντος για τις διανοητικές αναζητήσεις. Ίσως να είχατε αγανακτήσει από εκείνους που πρόβαλαν τις υλιστικές επιδιώξεις τους και νόμιζαν ότι τα ήξεραν όλα, αλλά τώρα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε, να γράψετε, να διδάξετε, να μάθετε, να ερευνήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Αν είστε Καρκίνος ή έχετε Ωροσκόπο στον Καρκίνο, η προηγούμενη ζωή σας ήταν στους Διδύμους, ήσασταν ελεύθεροι, αλλά ευμετάβλητοι στο χαρακτήρα. Όμως τώρα, σε αυτήν τη ζωή θα πρέπει να εστιαστείτε στις ευθύνες, το σπίτι, την οικογένεια και να βιώσετε πιο έντονα τις εμπειρίες στη ζωή. Οι φόβοι, η προσκόλληση στο παρελθόν και η διαστρεβλωμένη πραγματικότητα είναι κάτι που κυριάρχησε στην προηγούμενη ζωή σας. Τα συναισθήματά σας και η αίσθηση του καθήκοντος είναι βαθιά, αλλά υπάρχει πάντα η επιθυμία να είστε ελεύθεροι. Σε προηγούμενη ζωή μπορεί να ήσασταν ένας ετοιμόλογος ομιλητής, ένας πωλητής, ένας ρήτορας ή ένας συγγραφέας. Τώρα όμως είστε έτοιμοι να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα συναισθήματά σας. Το κάρμα σας είναι να δώσετε αγάπη στα προσφιλή σας πρόσωπα και την οικογένειά σας.

ΛΕΩΝ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Αν είστε Λέων ή έχετε Ωροσκόπο στον Λέοντα, χρειάζεστε την προσοχή και την αγάπη, για να αισθανθείτε πλήρεις συναισθηματικά. Η προηγούμενη ζωή σας κυριαρχείται από τον Καρκίνο κι αυτό σάς κάνει μερικές φορές να δυσκολεύεστε να νιώσετε συναισθηματική ικανοποίηση ή μερικές φορές νιώθετε ότι δεν αγαπιέστε. Μπορεί να υπάρξει εσωτερική σύγκρουση στο κάρμα σας, να ζείτε με το φόβο της εγκατάλειψης. Σε αυτήν τη ζωή πρέπει να δώσετε προσοχή στον εαυτό σας και πάλι. Να απολαύσετε τη ζεστασιά και το θαυμασμό των άλλων, να δείξετε στον κόσμο την ομορφιά και την αξία σας. Μπορείτε να τα κερδίσετε, γιατί τα αξίζετε. Απλά μην αφήσετε να υπερισχύσουν η έπαρση και ο εγωκεντρισμός, διότι θα το πληρώσετε στην επόμενη ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Αν είστε Παρθένος ή έχετε Ωροσκόπο στην Παρθένο, η προηγούμενη ζωή σας προέρχεται από τον Λέοντα και ήσασταν εγωκεντρικοί και κυρίαρχοι, αφού είχατε λάβει την προσοχή των άλλων. Μπορεί να νιώθετε τώρα μια μοναξιά ή να διερωτάστε σχετικά με το γιατί ενώ δίνετε τόσα πολλά, δεν παίρνετε το ίδιο σε αντάλλαγμα. Υπάρχει ένα κάρμα να δώσετε πίσω σε εκείνους που θυσιάστηκαν για εσάς στην προηγούμενη ζωή. Μπορεί να είχατε αγνοήσει τους ανθρώπους που νοιαζόταν για εσάς ή σάς φρόντιζαν. Τώρα είναι ώρα να αναλάβετε τη φροντίδα τους. Μπορεί να έχετε μια υποκείμενη ενοχή, που σας οδηγεί να δώσετε στους άλλους. Αλλά ό,τι κάνετε, θα πρέπει να έχει ένα σχέδιο και να επιμείνετε σε αυτό.

ΖΥΓΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Αν είστε Ζυγός ή έχετε Ωροσκόπο στον Ζυγό, φέρνετε από την προηγούμενη ζωή σας τις τάσεις και το κάρμα της Παρθένου. Μπορεί να είχατε ζήσει μια ζωή που δεν είχατε εκτιμηθεί και έτσι τώρα προσπαθείτε να εξισορροπήσετε το κάρμα σας με το να ευχαριστήσετε τους άλλους ή να βιώνετε καταστάσεις που είναι πολύ άδικες. Το κάρμα σας θα μπορούσε να περιλαμβάνει έναν φόβο ή την αποφυγή του να φτάνετε στα άκρα, που προέρχονται από μια προηγούμενη ζωή. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη χρονική περίοδο εξισορρόπησης της ζωής σας. Οι αποφάσεις σχετικά με ζητήματα του «δούναι και λαβείν» στις σχέσεις σας μπορεί να προκαλέσουν συναισθηματικές συγκρούσεις. Θα προσπαθείτε συνεχώς να βάλετε τάξη και να οργανωθείτε στη ζωή σας (μια συνήθεια της προηγούμενης ζωής σας).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Αν είστε Σκορπιός ή έχετε Ωροσκόπο στον Σκορπιό, έρχεστε από μια προηγούμενη ζωή που προσπαθούσατε να εξισορροπήσετε κάθε πτυχή της ζωής σας εξαιτίας του φόβου να μη χαρακτηριστείτε ανοργάνωτοι. Σε αυτήν τη ζωή θα βιώσετε βαθύτερα συναισθήματα, αλλά με έναν πιο περίπλοκο τρόπο. Μπορεί να είχατε μια ζωή που θα έπρεπε να τηρείτε τους κανόνες κι αν δεν το κάνατε, είχατε τιμωρηθεί. Μπορεί να είχατε ένα νομικό επάγγελμα ή ήσασταν παθιασμένοι με τη δικαιοσύνη. Τώρα θέλετε να ζήσετε για σας, και παράλληλα να βοηθήσετε τους άλλους, αλλά με τους όρους σας. Έχετε έντονα πάθη, αλλά θα μπορούσατε να καταλήξετε σε ακραίες καταστάσεις. Επειδή είχατε ζήσει τη ζωή σας προσπαθώντας να εξισορροπήσετε τα πάντα, τώρα είστε πιο εγωιστές. Προσέξτε τα δύσκολα συναισθήματα που δεν μπορείτε να χειριστείτε, καθώς θα δημιουργήσετε ένα κάρμα που δε θα είναι εύκολο να ξεπληρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Αν είστε Τοξότης ή έχετε Ωροσκόπο στον Τοξότη, η προηγούμενη ζωή σας ήταν υπό την κυριαρχία του Σκορπιού, δηλαδή είχατε βαθιά σκέψη και συναισθήματα. Τώρα όμως σε αυτήν τη ζωή έχετε μια επιθυμία επέκτασης των οριζόντων σας, μια τάση για την εξερεύνηση και την περιπέτεια και θέλετε να ζήσετε τα πάντα ελεύθερα, γιατί αγαπάτε τη ζωή! Τα διδάγματα της προηγούμενης ζωής σας σε αυτήν τη ζωή είναι να μεταδώσετε τη φιλοσοφία και τη γνώση σας στους άλλους, αντί να τα κρατάτε μόνο για τον εαυτό σας. Μπορεί να είχατε στερηθεί τη γενναιοδωρία, τα ταξίδια και τις γνώσεις από μια προηγούμενη ζωή, έτσι τώρα θέλετε να δείτε, να ακούσετε, να μάθετε τα πάντα, να αποκομίσετε εμπειρίες από τα ταξίδια και να ξεφύγετε από τυχόν περιορισμούς, που δημιουργούνται από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Αν είστε Αιγόκερως ή έχετε Ωροσκόπο στον Αιγόκερω, είστε έτοιμοι να θέσετε κάποια όρια στη ζωή σας και να σταματήσετε να διεκδικείτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας που είχατε σε προηγούμενη ζωή ως Τοξότης. Ίσως σε προηγούμενη ζωή να είχατε αποποιηθεί των ευθυνών σας προκειμένου να ζήσετε τη ζωή σας όπως θέλατε. Μπορεί να είχατε αισθανθεί αγνοημένοι ή εγκαταλελειμμένοι από τους άλλους. Ή τα όνειρά σας δεν είχαν γίνει πραγματικότητα, γιατί δεν μπορούσατε να οργανώσετε τη ζωή σας αρκετά για να τα πραγματοποιήσετε. Ή ίσως να είχατε τα πάντα και ποτέ δεν μάθατε την αξία της εργασίας και τις κακουχίες της ζωής. Τώρα σε αυτήν τη ζωή, αυτές οι σκέψεις θα σας απασχολήσουν, για να επαναφέρετε την ισορροπία στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Αν είστε Υδροχόος ή έχετε Ωροσκόπο στον Υδροχόο, είχατε μια αρκετά περιορισμένη προηγούμενη ζωή ή το ενδιαφέρον σας ήταν εστιασμένο στην κοινωνική σας καταξίωση και τις φιλοδοξίες σας. Τώρα είστε έτοιμοι να δείτε τη ζωή κάτω από μια εντελώς νέα προοπτική, αφού ο περιορισμός των προηγούμενων ζωών σάς ωθεί να αναζητήσετε την ελευθερία σας. Τίποτα συμβατικό ή παραδοσιακό δεν σάς ελκύει και επιδιώκετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Προβάλετε την ατομικότητά και την ανάγκη σας για ανεξαρτησία, και δεν μπορείτε να τα κρύψετε, ακόμα και όταν προσπαθείτε. Απομακρύνεστε από μια ζωή που είναι συμβατική, που σας θέτει κανόνες και όρια. Νιώθετε έτοιμοι να δώσετε σε όλον τον κόσμο και να πετάξετε ελεύθεροι.

ΙΧΘΥΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Αν είστε Ιχθύς ή έχετε Ωροσκόπο στους Ιχθύς, έχετε έρθει σε αυτήν τη ζωή για να κλείσετε αυτόν τον φαύλο κύκλο του κάρμα, όπου βρισκόσασταν σε συνεχή κίνηση, όπου ζούσατε μια ζωή που θέλατε να κυριαρχήσετε και να επιβληθείτε. Σε αυτήν τη ζωή, θέλετε να επιλύσετε τις εκκρεμότητές σας, να ξεπεράσετε την ασυνέπεια, να γίνετε υπεύθυνοι. Δεν είναι τόσο σημαντικό για σας τώρα να κυριαρχήσετε, ούτε και να προβληθείτε, αλλά να βοηθήσετε τους άλλους και να συνδεθείτε πιο βαθιά μαζί τους, δίνοντας την καρδιά σας. Είστε έτοιμοι να αποκομίσετε πνευματικές εμπειρίες και σας ενδιαφέρουν οι μεταφυσικές αναζητήσεις. Προσέξτε όμως την κατάχρηση ουσιών ή τους εθισμούς, που σάς δίνουν οι ψευδείς εμπειρίες της πραγματικότητας.

https://www.e-zwdia.gr/

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!