Δεν είσαι μόνος σου σε αυτό τον κόσμο και φυσικά δεν είσαι απροστάτευτος!

Advertisement

Ποιος είναι ο άγγελος-προστάτης σου ανάλογα με το ζώδιό σου;

Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του φύλακα-άγγελο. Τον δικό του προστάτη, που απλώνει τις φτερούγες του και τον «σκεπάζει» και βρίσκεται σε κάθε του στιγμή και σε κάθε δυσκολία στο πλευρό του.

Ανάλογα, λοιπόν, με την ημερομηνία γέννησής σου και φυσικά το ζώδιό σου, έχεις και εσύ έναν συγκεκριμένο φύλακα-άγγελο, τον οποίο μπορείς να επικαλείσαι, όποτε θέλεις και νιώθεις την ανάγκη.

ΚΡΙΟΣ- Αρχάγγελος Σαμαήλ

Ο Αρχάγγελος Σαμαήλ δίνει στους Κριούς αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Κυβερνά τον πλανήτη Άρη και ημέρα του είναι η Τρίτη. Όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Κριού είναι εξωστρεφείς, παρορμητικοί και γεμάτοι ιδέες. Είναι ενθουσιώδεις και συχνά υπερβολικοί, πρόθυμοι να πάρουν ρίσκα και να αντιμετωπίσουν προκλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ – Αρχάγγελος Χαγιήλ

Ο Αρχάγγελος Χαγιήλ κυβερνά τον Ταύρο και δίνει σε όσους γεννήθηκαν στο ζώδιο αυτό τις ιδιότητες της αξιοπιστίας και της πρακτικότητας. Είναι επίσης κυβερνήτης της Αφροδίτης και της Παρασκευής. Ο Ταύρος είναι γήινος, οξύς και εκτιμά τόσο την σωματική, όσο και την υλική άνεση. Του αρέσει η πολυτέλεια, η ομορφιά και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ευδοκιμεί με οτιδήποτε ευχαριστεί τις αισθήσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ- Αρχάγγελος Ραφαήλ

Οι Δίδυμοι έχουν προστάτη-άγγελό τους τον Αρχάγγελο Ραφαήλ. Ο δικός τους άγγελος τους δίνει προσαρμοστικότητα και τους κάνει εξωστρεφείς και κοινωνικούς. Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ένας από τους κύριους αγγέλους που προσφέρουν ίαση, ενώ καθοδηγεί και όλους τους θεραπευτές. Κυβερνά τον Ερμή και η ημέρα του είναι η Τετάρτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Αρχάγγελος Γαβριήλ

Το χρώμα του Αρχάγγελου Γαβριήλ είναι το πορτοκαλί και κυβερνά την Σελήνη. Η ημέρα του είναι η Δευτέρα και είναι υπεύθυνος για την Δύση. Όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Καρκίνου είναι συμπονετικοί και ευαίσθητοι. Έχουν ανάγκη να εξισορροπούν τα συναισθήματά τους, αλλά και να βοηθούν τους άλλους.

ΛΕΩΝ- Αρχάγγελος Μιχαήλ

Οι Λέοντες έχουν ως φύλακα άγγελό τους τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ο Αρχάγγελος αυτός κυβερνά τον ήλιο κι η ημέρα του είναι η Κυριακή. Οι Λέοντες είναι επικοινωνιακοί, γενναιόδωροι και ανοιχτόμυαλοι. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ τους βοηθά να αναζητήσουν κρυμμένες γνώσεις και αλήθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Αρχάγγελος Ραφαήλ

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ κυβερνά και το ζώδιο της Παρθένου. Η ημέρα του είναι η Τετάρτη και πλανήτης του ο Ερμής. Είναι από τους Αρχαγγέλους που βοηθούν στην ίαση και προσφέρει σε όσους γεννήθηκαν στο ζώδιο της Παρθένου αποτελεσματικότητα και ένα αναλυτικό μυαλό. Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την σκληρή δουλειά τους και για την εμμονή τους με την τελειότητα.

ΖΥΓΟΣ- Αρχάγγελος Χαγιήλ

Οι Ζυγοί έχουν ως προστάτη και φύλακα άγγελό τους τον Αρχάγγελο Χαγιήλ. Αυτό σημαίνει ότι είναι διπλωμάτες και η ζωή τους είναι αρμονική. Ο Αρχάγγελος Χαγιήλ κυβερνά τον πλανήτη Αφροδίτη και η μέρα του είναι η Παρασκευή. Οι Ζυγοί «ζυγίζουν» τις καταστάσεις και παίρνουν δίκαιες και αμερόληπτες αποφάσεις. Τους ενδιαφέρει η αρμονία του σώματος, του μυαλού και ης ψυχής. Οι Ζυγοί άλλωστε είναι διπλωμάτες και επιζητούν την σταθερότητα και την ισορροπία στο περιβάλλον τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Αρχάγγελος Αζραήλ

Ο Αρχάγγελος Αζραήλ είναι ένας «βοσκός» άγγελος που κυβερνά τον Πλούτωνα και φυσικά το ζώδιο του Σκορπιού. Ο Πλούτωνας είναι γνωστός για τον μυστικισμό του, για τον λόγο αυτό και οι Σκορπιοί έχουν μια ανάλογη προσωπικότητα. Μπορούν να γίνουν λίγο παρανοϊκοί και εμμονικοί με όσα συμβαίνουν γύρω τους αλλά και στην ζωή τους. Επίσης όμως φημίζονται για το ισχυρό τους ένστικτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ- Αρχάγγελος Ζαδκιήλ

Το ζώδιο του Τοξότη κυβερνάται από τον Αρχάγγελο Ζαδκιήλ, ο οποίος εστιάζει περισσότερο στην πνευματική ανάπτυξη και στην αλλαγή της προσωπικότητας. Ο Αρχάγγελος Ζαδκιήλ κυβερνά τον Δία και η ημέρα του είναι η Πέμπτη. Ο Τοξότης είναι οπτιμιστής και περιπετειώδης και επιδιώκει συνεχώς να μαθαίνει καινούργια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Αρχάγγελος Κασιήλ

Προστάτης του Αιγόκερω είναι ο Αρχάγγελος Κασιήλ, ο οποίος και κυβερνά τον Κρόνο. Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που θέλει να έχει μια καλή θέση στην κοινωνία, κύρος και δύναμη. Για εκείνο, η κοινωνική αποδοχή είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία και δεν φοβάται να δουλέψει σκληρά και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Αρχάγγελος Ουριήλ

Ο Υδροχόος έχει ως προστάτη του και φύλακα άγγελό του τον Αρχάγγελο Ουριήλ που του βοηθά να είναι ρεαλιστής, αλλά και ταυτόχρονα ανθρωπιστής και να ενδιαφέρεται για το κοινό καλό. Ο Αρχάγγελος Ουριήλ κυβερνά τον Ουρανό και φυσικά τον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΕΣ- Αρχάγγελος Αζαριήλ

Ο Αρχάγγελος Αζαριήλ είναι ο φύλακας άγγελος των Ιχθύων. Είναι εκείνος που τους βοηθά να είναι πιο καλλιτεχνικοί τύποι, ενώ τους κάνει και πιο συναισθηματικούς. Ο Αζαριήλ κυβερνά τον Ποσειδώνα. Όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο αυτό λειτουργούν με βάση το πώς νιώθουν και όχι την λογική τους. Τείνουν να είναι ιδεαλιστές, ρομαντικοί και θυσιάζουν τον εαυτό τους για τους γύρω τους.

https://www.astrology.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!