Μαζί τους η σχέση σου μετράει….
αντίστροφα ήδη από την πρώτη μέρα. 10, 9, 8, 7…

Advertisement

Ποια είναι τα 3 ανδρικά ζώδια που δεν μένουν πάνω από χρόνο σε μια σχέση;

Τα καλά νέα είναι ότι η αστρολογία μπορεί να σου εξασφαλίσει τις βασικές γνώσεις για τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του. Τα κακά, ότι υπάρχει πιθανότητα να έχεις μπλέξει με ένα από τα τρία ζώδια που καταλήγουν μόνα κι έρημα (;) σε λιγότερο από έναν χρόνο σχέσης.

Με άλλα λόγια, με τα αρσενικά που αδυνατούν να μείνουν με την ίδια γυναίκα –το καθένα για τους δικούς του λόγους- για περισσότερο από έναν χρόνο.

Αν ανήκεις στην κατηγορία γυναικών που έμπλεξαν κάποια στιγμή με έναν από αυτούς τους τύπους, γνωρίζεις καλά περί τίνος πρόκειται. Αν πάλι όχι, watch your back που λένε και οι Αμερικάνοι. Αν –ακόμα χειρότερα- είσαι σε σχέση με έναν από αυτούς, αγνόησε αυτό το άρθρο.Θα απογοητευτείς πριν την ώρα σου.

Ξεκινάμε…
Ελεύθερο πουλί Νο1: Λέων

Ου μπλέξεις με λιοντάρι. Μακριά. Ο άντρας Λέων είναι μεγαλύτερο ψώνιο κι απ’ την Ιωάννα Τούνη του «My Style Rocks». Θεωρεί πως είναι ο πρώτος, ο καλύτερος και αυτός που θα μείνει ανεξίτηλος στην καρδιά σου.

Αυτό το τελευταίο θα συμβεί σίγουρα, αφού προς το τέλος της σχέσης θα έχεις κάνει τη φωτογραφία του στόχο στον τοίχο του σαλονιού σου και θα του πετάς ολημερίς βελάκια μπας και βγάλεις το άχτι σου.

Η πεποίθησή του πως είναι ο καλύτερος δε σημαίνει πως είναι και… μονοφαγάς. Θέλει αυτό το «τέλειο» -το κορμί του πιθανότατα- να το μοιραστεί με όλες. Όλες θα πάρουν από λίγο. Το θέμα είναι ότι αδυνατεί να κρατήσει σχέση περισσότερο από εξάμηνο, κυρίως λόγω του ότι το μάτι του… παίζει.

Ακόμα κι αν βρεθεί αυτή η ηρωίδα που θα τον ανεχτεί, είναι ζήτημα χρόνου να φύγει μόνος του, αναζητώντας νέες συγκινήσεις.

Ε τι, τέτοιος άντρας με μια γυναίκα θα μείνει; Σε παρακαλώ, δε γίνονται αυτά τα πράγματα…

Ελεύθερο πουλί Νο2: Τοξότης

Άλλο καμάρι του ζωδιακού. Άλλος επιβήτορας. Ο άντρας Τοξότης είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα κόψει λάσπη όταν αντιληφθεί πως πας να τον «παγιδεύσεις». Να τον ζορίσεις, να τον περιορίσεις και να τον βάλεις σε καλούπια.

Μοιάζει με τον Λέοντα ως προς την τάση του στο φλερτ, με τις γυναίκες να παραδέχονται πως οι Τοξότες έχουν αυτό το… κάτι. Ε, δε μπορεί, θα το έχουν.

Αλλά μαζί μ’ αυτό έχουν και μια τάση φυγής που δεν τους εγκαταλείπει ποτέ. Ποτέ όμως. Ο Τοξότης παιδεύεται πολύ για να μείνει σε μία σχέση μιας και ούτε η καταπίεση ούτε η μονογαμία είναι στη φύση του.

Η μόνη σου παρηγοριά αν ερωτεύτηκες άντρα Τοξότη, είναι να ανήκεις κι εσύ στο ίδιο ζώδιο (να καταλαβαινόσαστε) ή να είσαι μια ανεξάρτητη Κριαρίνα που δε φημίζεται για την πίεση που ασκεί στους άντρες.

Οι αστρολόγοι, υποστηρίζουν, μάλιστα, πως οι δύο αυτές γυναίκες είναι ικανές να φτάσουν τον αμετανόητο εργένη Τοξότη μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Τους έφεξε…

Ελεύθερο (και μονίμως κλαμμένο) πουλί Νο3: Καρκίνος

Σε αντίθεση με τους Λέοντες και τους Τοξότες, ο έρημος ο Καρκίνος δε φταίει που δε μπορεί να στεριώσει σε σχέση. Και πιστός είναι και με κατανόηση και χαμηλών τόνων. Αλλά ρε παιδάκι μου, πόσο να τον αντέξεις;

Οι άντρες αυτού του ζωδίου είναι ιδιαιτέρως περιποιητικοί μεν, εξαιρετικά ευαίσθητοι και ευσυγκίνητοι δε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορούν να στείλουν μια γυναίκα στον ψυχολόγο για πλάκα.

Το γεγονός ότι δεν ανοίγονται εύκολα, συμβάλλει στο γεγονός πως όταν νιώσουν να ερωτεύονται γίνονται… τσιμπούρια στο ταίρι τους και το αναγκάζουν να αποχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Γι’ αυτό σας λέμε, δε φταίνε. Απλά δεν αντέχονται…

https://menshouse.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!