Ο αριθμός 11 θεωρείται δυνατός αριθμός στην αριθμολογία. Διατηρεί μια εξαιρετικά δημιουργική δόνηση που επιτρέπει τις προθέσεις, τους στόχους και τις επιθυμίες να εκδηλωθούν με μεγαλύτερη ευκολία.

Advertisement

Το 11 πιστεύεται ότι είναι ο αριθμός των πνευματικών αφυπνίσεων και μπορεί να βοηθήσει στην ενεργοποίηση ανώτερων καταστάσεων συνειδητότητας.

Οι Άγγελοι, οι Πνευματικοί Οδηγοί και το Σύμπαν χρησιμοποιούν επίσης αριθμούς ως έναν τρόπο σύνδεσης και επικοινωνίας. Η Πύλη των Αγγέλων 1111 χρησιμοποιείται συνήθως από τα Θεϊκά Όντα για να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση και να φωτίσουν το μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά σας.

Όταν βλέπετε συχνά το 11:11 στο ρολόι ή όταν η προσοχή σας επικεντρώνεται σε μοτίβα του αριθμού 11, μπορεί να υποδηλώνει μια επερχόμενη αλλαγή ή πνευματική αφύπνιση.

Το 1111 συνδέεται με την ευθυγράμμιση του πεδίου σας ώστε να είστε σε θέση να προχωρήσετε στο υψηλότερο μονοπάτι σας. Τότε, η ανώτερη ενεργειακή σας δόνηση θα συντονιστεί με όλα όσα χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Εδώ ο αριθμός 11 επαναλαμβάνεται τρεις φορές, δηλώνοντας μια ημέρα όπου μπορούμε να ευθυγραμμίσουμε το νου, το σώμα και την ψυχή μας. Αντιπροσωπεύει μια ισχυρή μέρα θεραπείας και εναρμόνισης μέσα από την Αγγελική Δόνηση.
Υπό αυτήν την ενέργεια, καλούμαστε να συνδεθούμε με τη διαίσθησή μας και να σκεφτούμε ποια πραγματικότητα θέλουμε να εκδηλώσουμε και να δημιουργήσουμε όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για τον κόσμο.

Την ημέρα αυτή, οι σκέψεις μας θα είναι εξαιρετικά ισχυρές και θα έχουμε τη δυνατότητα να εκδηλώνουμε και να δημιουργούμε τις επιθυμίες μας με ευκολία.

Οι σκέψεις μας βοηθούν πάντα να δημιουργήσουμε και να διαμορφώσουμε την πραγματικότητα στην οποία ζούμε. Αλλά στις 11:11 έχουμε το πλεονέκτημα ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Στείλτε τις επιθυμίες σας εκεί έξω, στείλτε τις καλές σκέψεις σας εκεί έξω και δείτε να επιστρέφουν πίσω σε σας τρεις φορές.
Ενώ μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να εκδηλώσουμε τις μεγαλύτερες επιθυμίες μας, χρειάζεται επίσης να σκεφτούμε πέρα από αυτό.

Είναι πολύ καλό να ορίσετε μια πρόθεση και να οραματιστείτε τι θέλετε να επιτύχετε. Χρειάζεται συγχρόνως όμως να επικεντρωθείτε στην ευθυγράμμιση των σκέψεών σας με θετικές και αρμονικές δονήσεις όσο πιο συχνά γίνεται.

Όλοι ζούμε στον ίδιο κόσμο, αλλά η αντίληψή μας για αυτόν είναι διαφορετική και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις σκέψεις μας.

Οι σκέψεις μας έχουν τη δυνατότητα να χρωματίζουν και να ζωγραφίζουν τον κόσμο γύρω μας. Εάν επικεντρωνόμαστε στις σκέψεις που είναι γεμάτες φόβο, τότε έχουμε την τάση να βλέπουμε μόνο αυτό. Ακριβώς το ίδιο, αν επικεντρωνόμαστε σε σκέψεις που είναι συντονισμένες με την αφθονία, τότε αυτό τείνουμε να βλέπουμε.

Φυσικά, το να έχετε θετικές σκέψεις είναι πολύ σημαντικό. Όμως, αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να είστε αληθινός με τον εαυτό σας και να επιτρέπετε στον εαυτό σας να αντιδρά, να σκέφτεται και να ενεργεί από ένα σημείο αυθεντικότητας.

Όλοι θυμώνουμε μερικές φορές, όλοι αισθανόμαστε απογοήτευση, πικρία, ζήλια, ενοχή, ντροπή και ούτω καθεξής. Αυτά τα συναισθήματα είναι φυσιολογικά και αποτελούν μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας. Χρειάζεται να δώσουμε στον εαυτό μας χώρο για να τα νιώσουμε και να τα τιμήσουμε όταν αναδύονται στη ζωή μας.

Αυτό που δεν θέλουμε όμως να κάνουμε είναι να κρατήσουμε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα για πάρα πολύ καιρό. Όταν αναδύονται, χρειάζεται να κάνουμε εργασία για να περάσουμε μέσα από αυτά και να τα απελευθερώσουμε. Διαφορετικά, θα διαπιστώσουμε ότι αρχίζουμε να ζωγραφίζουμε τη ζωή και την πραγματικότητά μας με αυτά.

Όταν κρατάμε αρνητικά συναισθήματα, δημιουργούμε τον καιρό της ζωής μας και όλων των άλλων. Οι σκέψεις μας δεν διαμορφώνουν μόνο τη δική μας πραγματικότητά, αλλά συμβάλλουν επίσης και στη συλλογική πραγματικότητα.
Όλες μαζί οι σκέψεις μας δημιουργούν τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, είμαστε όλοι ένα και όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για την κατάσταση του κόσμου γύρω μας.

Με το να επικεντρωνόμαστε σε θετικές σκέψεις, με το να είμαστε αυθεντικοί και αληθινοί με τον εαυτό μας, με τo να δίνουμε αγάπη όπου κι αν βρισκόμαστε, βοηθάμε στην αλλαγή του κόσμου και στην ανύψωση της συνειδητότητας του πλανήτη.

Έτσι, ενώ η 11:11 είναι μια μεγάλη ημέρα για την εκδήλωση των ονείρων σας, τη σύνδεση με το θεϊκό, το διαλογισμό, τον ορισμό προθέσεων, είναι επίσης και μια υπενθύμιση ότι όλοι είμαστε μαζί σε αυτό. Όλοι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον και όλοι χρειάζεται να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας για να ανυψώσουμε τη συνειδητότητα στον πλανήτη.

Όλοι κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με όλα όσα γνωρίζουμε, και ας το κρατήσουμε αυτό στην καρδιά μας!
Φερθείτε στους άλλους με στοργική καλοσύνη και συμπόνια! Παρατηρήστε πώς η απλή αλλαγή και η ανάληψη ευθύνης για τις δικές σας σκέψεις μπορούν να βοηθήσουν όχι μόνο στην ανύψωση της δικής σας συνειδητότητας, αλλά και στη συνειδητότητα ολόκληρου του πλανήτη!

Άντζελα Κρητικού – https://www.omorfizoi.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!