Αν έχεις την αίσθηση ότι πάντα πέφτεις σε λάθος άτομο, το ζώδιο σου μπορεί να έχει κάτι να κάνει με αυτό. Φυσικά, ανεξάρτητα από το πόσα άτυχα πρώτα ραντεβού αντιμετωπίζεις, κανείς δεν είναι συνέχεια άτυχος στην αγάπη. Και αν είχες μόνο απογοητεύσεις τον τελευταίο καιρό, υπάρχει αναμφίβολα κάποια αχτίδα αισιοδοξίας στον ορίζοντα.

Advertisement

Όταν αρχίζεις να απογοητεύεσαι με τον ανδρικό πληθυσμό, είναι εξαιρετικά σημαντικό να θυμάσαι όλα τα καταπληκτικά πράγματα που κρύβεις μέσα σου. Το να περνάς χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σου, να δίνεις χρόνο και φροντίδα στον εαυτό σου και να θέτεις στόχους για το μέλλον σου, είναι εξαιρετικοί τρόποι να αισθανθείς ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη – ανεξάρτητα από τον αισθηματικό σου τομέα. Εάν αισθάνεσαι ότι δεν τα έχεις καταφέρει στα αισθηματικά σου, να είσαι σίγουρη ότι όλα θα γυρίσουν σε λίγο χρόνο.

Εάν, λοιπόν αισθάνεσαι άτυχη στον αισθηματικό τομέα, δεν αποκλείεται να ανήκεις σε ένα από αυτά τα τέσσερα ζώδια.

Καρκίνος
«Σε θέματα αγάπης, οι Καρκίνοι τείνουν να είναι απόλυτοι, κάτι που δεν είναι δικό τους λάθος καθώς είναι στη φύση τους να φτάνουν μέχρι το τέλος όταν πρόκειται για συναισθήματα. Όλα είναι ή άσπρα ή μαύρα με αυτές τις πολύ ευγενικές και ευαίσθητες ψυχές» , λέει η αστρολόγος Cindy Mckean στο Elite Daily. «Χρειάζονται πολύ χρόνο για να ανακάμψουν από τα αισθηματικά θέματα. Έτσι, όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν σε μια σχέση, ο Καρκίνος αισθάνεται πολύ ατυχής».

Παρθένος
«Η κακοτυχία της Παρθένου με την αγάπη είναι διπλή: Πρώτον, όταν αγαπούν, αγαπούν τόσο δυνατά που είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να αγαπήσουν πάλι», λέει η Mckean. «Αν και παραμένουν ανοιχτοί και αισιόδοξοι ότι θα βρουν και πάλι την αγάπη, πριν βρουν τη νέα τους αγάπη, ξέρουν ότι θα πρέπει να ταλαιπωρηθούν πολύ, κάτι που είναι πολύ δυσάρεστο για αυτούς».

Αιγόκερως
«Καθώς έχουν κυρίαρχο τον Κρόνο, οι Αιγόκεροι, είναι σοβαροί. Δεν έχουν ακριβώς κακοτυχία με την αγάπη, αλλά αν το timing είναι λάθος, τότε θα είναι μια άτυχη σχέση», λέει η Mckean. «Μπορεί να συναντήσουν τον σωστό άνθρωπο σε λάθος στιγμή ή να συναντήσουν το λάθος πρόσωπο την κατάλληλη στιγμή, Μιλώντας για το χρόνο, είναι στο πλευρό του Αιγόκερω καθώς κάθε αναστάτωση που αντιμετωπίζουν στην αισθηματική ζωή τους θα διαρκέσει το πολύ μέχρι τα 30 τους».

Ιχθείς
«Η δυστυχία των Ιχθύων προέρχεται από την προθυμία τους να αποφεύγουν να βλέπουν την κακή πλευρά των ανθρώπων. Μερικές φορές φορούν ροζ γυαλιά, αυτοί οι ευαίσθητοι τύποι τείνουν να αγνοούν τα κακά χαρακτηριστικά και έχουν επίσης μεγάλη ικανότητα να θυσιάζονται», λέει η Mckean. «Ευτυχώς, οι Ιχθείς τείνουν να ανακάμπτουν σχετικά γρήγορα και να κρατούν το παρελθόν πίσω τους».

Φυσικά, ανεξάρτητα από το ζώδιο σας, το να έχετε καλές και κακές στιγμές στις σχέσεις σας είναι απολύτως φυσικό. Οι κακοτυχίες συμβαίνουν σε όλους μας, ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις. Και αν αισθάνεσαι ότι ένα πρώτο ραντεβού δεν πήγε καλά, είναι θέμα χρόνου για ένα επόμενο που θα πάει τέλεια.

https://www.womenonly.gr/

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!