ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ωροσκόπος Τοξότης είναι ένα μεγάλο παιδί, χαρούμενο και ανεξάρτητο, που δεν θέλει να πλήττει ποτέ. Θέλει να διδάσκει τους άλλους, να τους μαθαίνει πράγματα που κατέχει. Ψάχνει έναν άνθρωπο ευφυή, έξυπνο και επικοινωνιακό. Το διπλό ταμπλό δεν είναι σπάνιο γι’ αυτόν, δεν πολυμιλά με γλυκόλογα. Το ταίρι του πρέπει να διαθέτει ελεύθερο πνεύμα, να αγαπά τη μάθηση και την εξερεύνηση της ζωής. Ψάχνει μια σχέση διανοητική με δυνατότητες εξέλιξης σε συναισθηματική. Η ψυχική και η εγκεφαλική επαφή είναι απαραίτητα προσόντα γι’ αυτόν. Το καλό σεξ επίσης αν είναι παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό. Το ταίρι του πρέπει να ξέρει να προσαρμόζεται και να έχει διάφορα ταλέντα, να έχει ιδέες και επιχειρήματα, να του αφήνει χώρο και χρόνο.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Τοξότης πρέπει να αποφεύγει απογοητευτικές συμπεριφορές και την απιστία, να μην φέρεται παιδικά και να προσέχει τους γρήγορα και εύκολα επιτυχημένους.

Advertisement

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ωροσκόπος Αιγόκερως χρειάζεται υπομονή, δεν αλλάζει εύκολα τις συνήθειές του. Έχει ανάγκη από κάποιον να τον μάθει τη χαρά της ζωής, να τον μάθει να εκφράζεται συναισθηματικά, να του δώσει πολύ αγάπη. Σηκώνει τοίχο και είναι δύσκολο να χαλαρώσει. Είναι όμως πιστός και ότι λέει το κάνει. Αναζητά μητρικά ή πατρικά πρότυπα, είναι σταθερός και θέλει να αισθάνεται ασφαλής. Επιθυμεί έναν σύντροφο ευαίσθητο και λίγο κτητικό, κάποιον να τον καλύπτει, ένα βαθύ συναισθηματικό δέσιμο. Ο ίδιος περνά πολλές συναισθηματικές αλλαγές και έτσι μερικές φορές έλκει ευμετάβλητες σχέσεις. Ο γάμος του έχει διακυμάνσεις αλλά δένεται με το πέρασμα του χρόνου.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Αιγόκερως πολλές φορές πέφτει σε ανθρώπους που ψάχνουν πατρικά πρότυπα και όχι σύντροφο. Έλκει επίσης άτομα που ενδιαφέρονται για τα κεκτημένα του.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ωροσκόπος Υδροχόος είναι της περιπέτειας και της αλλαγής, θέλει να θαυμάζει το ταίρι του. Πολλές φορές φαίνεται ψυχρός καθώς δεν δείχνει εύκολα τα συναισθήματά του. Θέλει να του δίνουν σημασία γιατί διαφορετικά απογοητεύεται. Χρειάζεται ένα φίλο-σύντροφο-εραστή. Αν σε εμπιστευτεί, είναι πιστός και αν τον προδώσεις, δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Μπορεί να φαίνεται αντισυμβατικός και ανεξάρτητος, όμως είναι παραδοσιακός. Αν αποφασίσει να δεσμευτεί, γίνεται καλός οικογενειάρχης. Προσελκύει καλλιτεχνικούς τύπους, νεανικές ψυχές που τον αναζωογονούν. Ο έρωτας γι’ αυτόν είναι διασκέδαση. Αναζητά ένα σύντροφο δυναμικό, να είναι η αντανάκλαση του εγώ του. Παντρεύεται από αγάπη αλλά ενδιαφέρεται και για την κοινωνική ζωή του άλλου. Θέλει το ταίρι του να αναλαμβάνει τη σχέση για να αναπτύσσεται εκείνος σε άλλα επίπεδα.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Υδροχόος πρέπει να αποφεύγει εκείνους που ενδιαφέρονται μόνο για να περνούν καλά, τους εθισμένους, τους ανώριμους. Δεν πρέπει να παρασύρεται από την εμφάνιση και τη γοητεία.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΙΧΘΥΣ
Ο ωροσκόπος Ιχθύς χρειάζεται φροντίδα και αγάπη. Έχει ανάγκη από ένα δυνατό σύντροφο αλλά να κυβερνά εκείνος. Θέλει να είναι ο αρχηγός, να τον θαυμάζουν. Είναι συντροφικός, φοβάται τη μοναξιά αλλά είναι και λίγο κυκλοθυμικός. Είναι πρόθυμος να βοηθήσει τους άλλους, όμως, δεν αντέχει να παραφορτώνεται τα θέματα των άλλων, βαριέται και φεύγει. Είναι τρυφερός, ονειροπόλος, ζεστός, ξέρει να κάνει εκπλήξεις αρκεί το ταίρι του να ασχολείται με την πρακτική πλευρά της ζωής. Ο σύντροφός του πρέπει να είναι εργατικός, λογικός, προσγειωμένος, μορφωμένος, σεξουαλικός. Έχει ανάγκη από κάποιον που θα διαχειρίζεται τις λεπτομέρειες όσο εκείνος οραματίζεται. Η πνευματικότητα είναι απαραίτητη. Είναι επιτυχημένη η σχέση του με έναν έξυπνο, αναλυτικό και προσανατολισμένο άνθρωπο.
ΤΙΡ: Ο ωροσκόπος Ιχθύς πρέπει να αποφεύγει τους αυστηρούς και ιδιότροπους, τους αρρωστημένα εργασιομανείς και αυτούς που έχουν μανία με την καθαριότητα.

https://www.missbloom.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!