Σαφώς η ομορφιά είναι υποκειμενική, ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αντικειμενικά είναι ωραίοι, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι και ελκυστικοί. Μπορεί να τραβούν την προσοχή σου, όμως να μη σου βγάζουν τίποτα το ερωτικό. Άλλοι, πάλι, όπως οι παρακάτω 3 άντρες του ζωδιακού, ασκούν μια απίστευτη έλξη, έχουν αυτό που λέμε, έντονο σεξαπίλ, σε παρασύρουν, βρε παιδί μου, στο να φανταστείς ότι σου κάνουν διάφορα, οπότε λογικό είναι να έχουν και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο γυναικείο φύλο!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι ένα ελεύθερο πνεύμα. Πηγαίνει εκεί που θέλει να πάει, κάνει αυτό που θέλει να κάνει, και δεν νιώθει καθόλου ντροπή για να εκφράσει τον εαυτό του ή τη σεξουαλικότητά του, ανεξαρτήτως που βρίσκεται. Είναι ο τύπος που θα χορέψει και θα τραγουδήσει χωρίς να ενδιαφέρεται αν τον βλέπουν ή τον ακούνε κάποιοι που θα ασκήσουν κριτική. Η αυτοπεποίθηση και η ανεξαρτησία του Τοξότη τον κάνει ένα από τα πιο σέξι ζώδια. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι χαρούμενο και περιπετειώδες. Δεν πτοείται εύκολα από τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της ζωής και μπορεί να βρει παντού μια αφορμή για διασκέδαση. Είναι ένα ζώδιο εμπνευσμένο και συναρπαστικό, που ξεχειλίζει από σεξαπίλ και όπου βρεθεί θα σε σημαδέψει αυθορμήτως με τα βέλη του και θα διεγείρει στον ύψιστο βαθμό τον πόθο και το πάθος σου.

Μήν χάσετε:

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μυστήριος και σκοτεινός, ο Σκορπιός είναι σαν ένα σέξι βιβλίο γεμάτο μυστικά που ανυπομονείς να διαβάσεις – αν βέβαια σου το επιτρέψει. Συνήθως, θα σε αφήσει να αναρωτιέσαι για το τι σκέφτεται και να είσαι συνέχεια σε αναμονή για να ακούσεις πιο πολλά για το άτομό του. Πολύ πιο παθιασμένος από ότι ο ίδιος παραδέχεται, ο Σκορπιός θα παρατηρήσει ένα σωρό μικρές λεπτομέρειες που σε αφορούν, όπως τι χρώμα κραγιόν φοράς ή τι καφέ προτιμάς και θα δείξει το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά του με λίγα και μικρά σημάδια κάθε φορά, παρά με μεγάλες χειρονομίες. Πιστό και κρυφά ευαίσθητο, αυτό το ζώδιο του νερού είναι παρατηρητικό και διαισθητικό και θα σε κάνει να νιώσεις με χίλιους τρόπους την επιθυμία και τη σεξουαλική διέγερση.
ΚΡΙΟΣ
Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός αρέσκεται στο να ανάβει φωτιές. Παθιασμένος και με ισχυρή θέληση, όταν βάλει στο μάτι κάτι, κάποιον ή κάποια, δεν θα σταματήσει πουθενά έως ότου το αποκτήσει. Του αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και κάνει σπουδαία δουλειά όταν όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω του. Ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα, είναι ανταγωνιστικός και λατρεύει να ανταποκρίνεται σε προκλήσεις. Πάντα θέλει να κερδίζει και με την παρουσία του θα σε παροτρύνει να κάνεις και εσύ το ίδιο. Δεν είναι ο τύπος που θα κατεβάσει τους τόνους ή θα σταματήσει να… πυροβολεί. Αντίθετα, ό,τι κάνει είναι πλήρως αποτελεσματικό, οπότε το καυτό ταμπεραμέντο του θα σε οδηγήσει αναπόφευκτα στην κορυφή και στον τομέα… σεξ!

https://www.astrology.gr/

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!