©Γράφει η Μαρία Σκαμπαρδώνη

Advertisement

Καρδιά μου, το ξέρω ότι σε έχω ταλαιπωρήσει.
Συγχώρεσε με, γιατί η αγάπη με έχει πληγώσει πολύ.

Το ξέρω , ήθελες να επιμένω, να υπομένω, να προσπαθώ. Ακόμα και για πράγματα που είχαν τελειώσει , εσύ συνέχιζες να αψηφάς τη λογική. Ήσουν εκεί, ακούραστα να αγαπάς, να προσπαθείς.

Μήν χάσετε:

Καρδιά μου, μη σε κατηγορείς. Καρδιά μου, αγαπούσες. Δεν ήσουν παράλογη, μόνο αγάπη προσπαθούσες να δώσεις. Ήταν εκείνο το φτερούγισμα που σε έκανε να πετάς ψηλά, ήταν εκείνα τα χείλη σου τα διψασμένα, ήταν εκείνη η ατσαλένια επιμονή σου να προσπαθείς να προσπαθείς να δεις λίγη αγάπη εκεί που δεν υπήρχε.

Καρδιά μου, συγχώρεσε με που άφησα να σε πατήσουν. Ήταν εκείνη η αγάπη που πίστεψες που τελικά ήταν ο δήμιός σου. Ήταν εκείνα τα χείλη που ορκίστηκαν ότι σε αγαπούν και εσύ επάνω στη λαχτάρα να ελπίζεις, τα πίστεψες. Ήταν εκείνο το φιλί που σε ζάλισε και το βλέμμα που σε τύφλωνε, εκείνα τα μάτια που τα κοίταζες και χανόσουν.

Μην Χάσετε: Να μην ερωτευτείς ποτέ γυναίκα που διαβάζει, γυναίκα που αισθάνεται υπερβολικά ή γράφει.

Καρδιά μου, μη σε κατηγορείς. Καρδιά μου, αξίζεις την αγάπη, την προσοχή. Καρδιά μου, θα αγαπήσεις ξανά, μην πονάς άλλο πια. Θα σου δώσουν αγάπη στην καρδιά σου την αληθινή εκείνοι που αξίζουν. Καρδιά μου , κάνε υπομονή, θα φύγει ο καημός που βράζει μέσα στα στήθη σου. Μη σεκλετίζεσαι καρδιά μου άλλο πια…© ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ Για Το healingeffect.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!